הסדרי ראיה....

הסדרי ראיה....../images/Emo5.gif

חשבתי שלאחר כמעט שלוש שנים של גירושין הגרוש יקבל קצת שכל,ויקח את עצמו בידיים אבל הסתבר לי שטעיתי ובגדול. אומנם ישנם הסדרי ראיה מסודרים וחתומים בפסק דין של בית המשפט.... אבל הקשר בין הסדרי הראיה ולקיחת הילדים הוא בהחלט מקרי. אצלי הילדים נמצאים כל יום אחרי בית הספר במועדוניות של משרד החינוך,ואני הולכת להחזיר אותם כל יום אחר הצהריים הביתה. הגרוש אמור לקחת אותם פעמיים בשבוע לשעתיים אחרי המועדוניות אומנם המועדוניות של הגדולים ממש קרובות לבית במרחק יריקה,אבל המועדונית של הבן הקטן זו כבר אופרה אחרת מרחק הליכה של 20 דקות לכיוון.... אישית אין לי בעיה לעשות את זה שנה שעברה שהבן הקטן היה בבית הגרוש בימי הסדרי הראיה היה לוקח את הגדולים מהמועדונית ומגיע לקחת את הבן הקטן מהבית אבל השנה הוא לא לוקח את הילדים בגלל שחושב שעושה לי דווקא שאני צריכה לרדת במיוחד לקחת את הבן הקטן... מין מחשבה מעוותת שכזו....אז היום חזרתי עם הילדים והתעקבתי אצל הבן הקטן במועדונית בגלל שבדיוק היה עם המטפלת הריגשית שלו בטיפול הגרוש כמובן מצא סיבה למסיבה ואמר לילדים בגלל אמא שלכם אני לא לוקח אתכם היום.... הסברתי לילדים בצורה יפה שאין לזה קשר לעניין שאיחרנו עשר דקות לקטע שאבא שלהם לא לוקח אותם הפעם ענו לי אנחנו יודעים ולמרות הכל האכזבה שלהם היתה גדולה מאוד שאלת המליון דולר מתי הוא יפסיק לפגוע בילדים ויבין שיום אחד הוא יקבל מהם חזרה בגדול על כל מה שעושה להם?? ואולי לא יבין לעולם וזה יהיה מאוחר מידי עד שיפול אצלו האיסימון. "לא חיים לנצח כי הנצח לא קיים תדעי העץ נובל השיר קמל נישאר רק זיכרון אופטימיות יש רק במזרח במערב אין כל חדש אז מי ישקה אותנו בזמן הצימאון?"....
שירן.

../images/Emo124.gif בעיה מוכרת .....

מצבי כמוך בדיוק! תיפני לבית המשפט לגביי הסדרי ראיה. נקלעת למטרה תסביר לך מה לעשות בנידון תתחזקייייייייייייי
באהבה ולילה טוב לך

אבי 670

New member
שירן קבלי ../images/Emo24.gif, לא מצליח להבין

מקווה שהגרוש שלך יקבל שכל ויקיים את הסדרי הראייה

jdpworld

New member
חושב הגיע הזמן לשנות רישמית

השם... גרושות גרושות גרושות... אפילו מהאשליה כבר לא נשארה טיפה... אולי זה למה...חי לי בתוך...

למעלה