הסדרה מתדרדרת

tiffany20

New member
הסדרה מתדרדרת

אני לא יודעת מה אתכם אבל מפעם לפעם הפרקים הופכים פחות מצחיקים. כאילו הלווווווווווווו חיכיתי כל השבוע בשביל לראות את מישל דופק חיוך שאפילו בתמונת פספורט אני נראית יותר טוב ממנו. חייבים לשלוח הצעות לתכנית. אני עשיתי את זה בשנה שעברה כשאמרתי שאפשר להמציא ללוק ילד שאותו הוא לא הכיר מעולם, משום מה נדמה לי שהם כן לקחו את הרעיון ורק הפכו אותו לאחיין

Gilmore Fan

New member
אני חושבת

שרייצ´ל צריכה לבוא לסטארס הולו עם התינוק של לוק!! זה יהיה משעשע, לראות את לוק בתור אבא... חוץ מזה, אני לא חושבת שהסדרה ממש התדרדרה... היא עדיין מצחיקה, פשוט הפרק הזה היה פחות על הצחוקים וקצת יותר רציני- זה הכל... אני חושבת שזה דווקא טוב, צריכים לדעת מתי להיות רציניים...

Mooa-Numi

New member
תאמת?..

בזמן האחרון מהפרק ה3 היתה לי הרגשה כזאת... אבל הפרק האחרון היה שווה בטירוף!

leeloo

New member
בהתחלה הסכמתי איתך...

אבל התסריטים גם נחלו כמה הצלחות לדעתי: - הכנסת "ג´ס" לסדרה - הגדלת התפקיד של אמילי, ולעשות אותה דומה כמו שתי טיפות מים ללורליי (בציניות כמובן, לא במראה..) - העפת דין (נו כבר! תעיפו! תעיפו!) - ה"אין" של לורליי וסוקי בהחלט יוצרים סיבות מספיקות להמשיך ולצפות בסדרה...

blackwolf

New member
באמת למה?

למה הם מעיפים את דין? זה סגור שהם עושים את זה? כלומר, ברור שג´ס והיא יכולים לדבר על ספרים שעות וזה כבר טוב. וברור שהוא תואם לוק שזה גם טוב, אבל להעיף את דין לגמרי? הוא חמוד. ובקשר ללוק ולורלי, מתי הם יהיו ביחד ? חוץ מזה, אמנם בנות גילמור היא לא אחת האובססיות שלי, אבל אני ממש ממש משתדלת לא לפספס פרקים ועד כמה שראיתי הסדרה לא מתדרדרת. השנינויות של לורלי ורורי עדיים מצחיקות ורצף השיחה שלהן מדהים.

shirakl

New member
בקשר ללוק ולורליי

זה כנראה לא יקרה בקרוב! (ישששששששש!!!!!!!!!) בראיון בפנאי פלוס עם לורליי (לורן גראהם) היא אמרה שלדעתה זה לא רעיון טוב לסכן את הידידות ביניהם, והיא לא חושבת שכדאי שהם יהיו יחד!

nickys girl

New member
האמת ש...

...בזמן האחרון הסדרה באמת קצת התדרדרה
אבל עדיין כיף לראות אותה!

S.tal

New member
לא ממש!

אמנם הפרקים האחרונים לא היו מאוד מעניינים... אבל אני לא רואה שום התדרדרות... ותפסיקו להגיד את זה!

shirakl

New member
מישל באמת לא היה משהו בפרק הזה

אבל חוץ מזה, נהניתי מאוד! הסדרה עדיין מצחיקה וכיפית!

למה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כל הקטע איתו היה ממש מצחיק
איתו ועם רורי

leeloo

New member
איזה חיוך, ממש שווה בעיטה....../images/Emo3.gif

אבל הוא פשוט קורע מצחוק... בייחוד מה שרורי עשתה לו.. "i´m sorry, i have no idea what you just said"
אוי אוי מיה מיה... מה יהיה בסופך....

למעלה