הסדרה ירדה רמה

cacaroto

New member
הסדרה ירדה רמה

שמתם לב ילדים וילדות שמאז שגוקו הביס את "פריס" כל הסדרה ירדה רמה: -פתאום הופיעו דמוית חזקות מגוקו ומפריס ז"ל -פתאום כולם סופר סאייה -פתאום הבן של גוקו הופך לחזק ממנו -פתאום כולם סופר סאייה 3 המתח האהבה והרגש שהיו לסדרה פעם ירדו לתימיון. גוקו הוא לא כפי שהיה פעם (סאיאיני עצבני ומתאמן) גוקו נדחק לשוליים כוס אמא של אקירה

dekel555

New member
אוקיי כמה דברים

לדעתי אתה צודק חוץ מהקטע שפתאום כולם סופר סאיין 3?? מי עוד הפך לזה חוץ מגוקו?

FireZeroX

New member
וגוטנקס... אה, ופריזה ז"ל? למה ז"ל?

שישאר מת כמה שרק יוכל. לא שהוא מהווה איום, אבל הקול הציפציף שלו מהווה טראומה לילדים ומבוגרים בכל רחבי העולם...

gokussj2

New member
צודק...

במשך הרבה זמן אני אומר לעצמי שאחרי פריזה משהו בסידרה השתנה מאוד. אולי יש כאלה שלא יסכימו איתי אבל הסגנון השתנה , עד סאגת פריזה הסידרה הייתה הרבה יותר מתוחכמת ומותחת ואישית אני אוהב מבין כל החלקים את החלק על פריזה , הכי מיסתורי וגם הכי מאפיין את הסידרה כיוון שהוא קשור ישירות לסייאנים ובעצם על זה הסידרה בנויה בעיקר , על הסייאנים ולכן אני יכול להבין את הסיבה שהסידרה הייתה אמורה להיגמר כשפריזה נוצח כי בעצם הגיעו לכל המטרות שהציבו בתחילת הסידרה , סופר סייאן , וניצחון על היריב הכי גדול של הסייאנים-פריזה. הייתה מין הרגשה שלא הרגשתי בסדרות אחרות , היה מין קור כזה זתומרת ממש הזדהיתי עם הסייאנים ועם ההיסטוריה הקשה שלהם כעבדים של פריזה ולא סתם הסרט שהכי ריגש אותי זה ספיישל בארדוק. אחרי סיפור פריזה המתח בסידרה ירד קצת זה לא היה אותו דבר.(למרות שעדיין גם ההמשך היה מצויין)

king kazabubu

New member
זה בכלל לא נכון

מה רצית שיעשו? ישאירו את גוקו הכי חזק כל הזמן? להפך, הם הראו שיש הרבה יותר חזק מפריזה וגוקו. גוקו ווגיטה לא מפסיקים להתאמן בכלל... פשוט לא מראים את זה. חוץ מזה שפיתחו יותר את הדמויות והתעמקו באופי שלהן. הסדרה לא ירדה רמה, רק עלתה.

gokussj2

New member
שמע אולי לא ירדה רמה אבל...

מבחינת מרגשת ומותחת היא הייתה הרבה יותר עד סוף סאגת פריזה אין מה לעשות כי זה המקור של הסיפור על הסאיינים והסיפור עליהפ ועל פריזה רואים שהושקעה בו הכי הרבה מחשבה , פשוט הכי מרגש , שפיישל בארדוק הסרט הכי מרגש גם כן.

נבני

New member
צודק בקטע של מרגשת...

כי פעם Frieza היה ה-איש הרע, וסתם, היה יותר מפחיד... אבל DBGT יהיה משהו מטורף... (שגוקו הופך לילד) אבל, רק גוקו, גוהאן וגוטנקס הפכו לסופר 3... וגוטנקס לא נחשב כי הוא סתם מיזוג... והפרק שהיה אתמול היה מצויין! סך הכל סאגאת נאמק ג'יניאו ופריז'ה היו הכי טובות כי שם רוב הלוחמים היו דיי חלשים... מישהו בבקשה יכול לשלוח לי את הקבצים לצריבה של בודוקאי 2?

FireZeroX

New member
גוהאן אף פעם לא הפך לססג3...

הוא הפך למיסטיק גוהאן, אם לזה אתה מתכוון, אבל לא לססג3.

נבני

New member
אבל למרות זאת...

buu מגניב! (דמות מקורית, לא סתם חייזר מפגר) אלא יצור ורוד מיוחד במינו! ועכשיו שקראתי את דעתו של המנהל... הוא צודק! לא חייבים להראות את האימונים שהם עושים, הם פשוט עושים אותם!

למעלה