הסדרה אאוריקה

RANCOCOCO

New member
הסדרה אאוריקה

תהיתי אם אנשי פורום תיקים באפלה צופים בסדרה החדשה של AXN....... אני אישית צופה בה והיא ממש נחמדה ומעניינת...יהיה נחמד לשמוע את דעותיכם

Gilliana

New member
בתיה, איזו טלפתיה! ../images/Emo6.gif

בדיוק לפני כמה דקות דיברתי על כך שהפרק של "אאורקה" היום הזכיר משהו את תיקים, ואפילו פרק מאד מסויים בתיקים - Soft light. יחד עם זאת, מדובר בפרק חריג - בין הסדרה ובין תיקים אין בד"כ שום דמיון, אפילו לא מקרי. הסדרה אכן חביבה, אני עוקבת אחריה בקביעות, אבל היא לא משהו פנומנלי.

1Shir

New member
מה שם הזכיר את Soft light?

לא שיש לי מושג מה זאת הסדרה הזאת, כן? היא חדשה או ישנה?

Gilliana

New member
חדשה

וקצת קשה להסביר מה הזכיר למי שלא מכיר את הסדרה - אבל בעיקרון, מדובר בעיירה בארה"ב בשם "אאורקה" שבה משכנת הממשלה את טובי המדענים והגאונים המפתחים עבורה את מיטב הנשק והיי-טק העתידניים האפשריים. בפרק היום הופיע מדען מאד מוזר, חולה נקיון היסטרי (מזכיר מאד את "מונק" באובססיה שלו , ואם את זוכרת, טוני שלהוב שיחק גם את תפקיד המדען ב-Soft light), שעבד על פרוייקט של חידוש תאים אנושי, בדומה למה שלנרד בטס היה מסוגל לעשות. הבעיה היתה שהפרוייקט נכשל אולם בתאונה שהתרחשה במעבדה במהלך אחד הניסויים, המדען פיתח יכולת שחזור תאים בדיוק כפי שניסה לעשות (התאונה מאד הזכירה את התאונה שקרתה ב-Soft light). אבל כדי להרגיש את הדמיון באווירה, צריך לראות ושום תיאור לא יעזור. יש גם דברים מסביב שאין לי אפשרות להסביר.

1Shir

New member
אה!!!!!!!!!!!!../images/Emo2.gif כמה דברים -

טוני שאלוב היה בסופט לייט?! רגע אני חייבת לשאול - עלית על זה לבד מזיכרון או שראית באינטרנט? כי אני הייתי צופה נלהבת של "מונק" (דיברנו איתך או לא על זה שאני דומה לו עם כל האובססיות?..) וממש לא היה לי מושג! יש לי את סופט לייט בוידאו, נראה לי שגם אם אני הולכת לראות את זה עכשיו אני לא אזהה אותו.. רק כי אמרת לי. ועכשיו - לאונרד בטס? זה מעונה 4 בכלל. את מתכוונת גם אליו כאן או שהתבלבלת?

RANCOCOCO

New member
שאלה קטנה

בחדר שהוא בסוף נכנס לתוכו היה עב"מ?כי אמנם אם אני לא טועה הוא היה מסומן בסמל של קרינה אבל הוא אמר לו שזה יהרוג אותו

Gilliana

New member
זה לא היה עב"ם, זה היה...

... חפץ חוצני שעדיין לא ברור כיצד השיגו אותו. ושיר - הוא התכוון ל-"אאורקה", לא ל-Soft light.

1Shir

New member
אופס../images/Emo122.gif

טוב מה אני אעשה הוא הגיב לי!!!!!!!!!

Gilliana

New member
מזכרון

לגבי לאונרד בטס - נתתי אותו כדוגמה להתחדשות תאית, זה הכל. ואת בטח תזהי את טוני, אין מצב שלא...

1Shir

New member
צודקת, זיהיתי מיד...

אבל זאת לא בדיוק חוכמה כי אמרת לי מראש
מונק
נכון שאני קצת דומה לו??

aerynsun

New member
בטח רואה. או ראיתי את כולה...

דרך &*)%*^ הסידרה הכי מתוקה שיש והשריף הכי ממוש
מומלץ!

Gilliana

New member
השריף באמת חמוד

ויש בסדרה הזו המון ציניות והומור שחור - בקיצור, לא סדרת המתח הסטנדרטית Whatsoever.

eve6

New member
בוב'לה של סדרה

אי נורא נהנית ממנה, למרות שרוב הרעיונות שם פחות או יותר ממוחזרים ממקומות אחרים, אבל נראה שהם לא לוקחים את עצמם נורא ברצינות, מה שמוסיף לה נקודות חיוביות מבחינתי. אגב, זותי שמשחקת את סגנית השריף גם מעולה בעיני, ובכלל, גם תפקידי המשנה שם מקבלים דיאלוגים ברמה. אחת הדמויות היותר מעולות היא של הבית המדבר

Gilliana

New member
אוי, זה בכלל מגניב! ../images/Emo6.gif

ואת צודקת, יש משהו מאד קליל ולא רציני מדי בסדרה, בהחלט משב רוח מרענן.

aerynsun

New member
הבית המדבר! פנטסטי

דמות נשית מומרמרת שפוחדת שישכחו ממנה. אהבתי את הפרק שהיא ספוילר למקרה שזה לא היה בהוט עדיין - ההמשך למטה בהודעה. ובקשר לסגנית השריף היא משחקת גם בגלקטיקה בתפקיד מיני בתור האמא של התינוקת (לא אפרט כי אולי זה ספוילר) בקיצר, ההומר שם באמת עוטף את הרעיונות הממוחזרים מסדרות אחרות ואפשר פשוט להתענג. גם הבת של השריף נהדרת, אני אוהבת לראות את השוני שלה מול העיירה. ואני חוללללללללללללה על המטורף שרודף אחרי הכלב בפרק הראשון
המון דמיות , חבל שיש רק 12 פרקים בעונה. שהיא לא נתנה לאף אחד לצאת מהבית של השריף, פרק מקסים.

למעלה