הסדנה של הרצל

הסדנה של הרצל

אתמול הייתי בסדנה החדשה של הרצל שמואלי. היה מקסים. למדנו 6 ריקודים יפים מאוד.{גם מעגלים וגם זוגות}. הרצל הוא מורה מאוד סובלני והעביר את הריקודים בצורה שכולנו הבנו אותם וממש היה כיף!
אני ממליצה בחום לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לבוא לסדנה. הנה פרטים: בימי חמישי בשעה 20:30 בבית הספר "בילו" ברעננה. תבואוווווו ותהנו

לנטע

רמת הסדנה היא לבנוניים. הסדנה מתקיימת באולם בית ספר בילו, רח' בילו רעננה. קל מאוד להגיע. מרח' אחוזה פונים לרח' הרצל ומיד פנייה ימינה לרח' בילו ובית הספר נמצא בצד שמאל.

היי, מה קורה פה?../images/Emo10.gif

פתאום כולם רוצים להיות אלמוניים? אני דורשת סדר!
ררררררוווווווווויייייטטטטטטטטטטטטטטלללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!

מסכימה איתך יקירתי!

גם אני רציתי להעיר ל"אלמונית 585" ש-"אלמונית" יש רק אחת... ומן הראוי, שתחליף את שמה. אולי ל-"אנונימית"...."אלמונימית" וכו' וכו'...

../images/Emo204.gif או אולי "פלמונית"...

"... וזה פלמוני הוא, בוקר טוב פלמוני בוקר טווב, בוקר טוב..." הידעתם שיש בת"א העיר סימטה אלמונית וסימטה פלמונית... אז למה שלא תהיינה שתיים כאלה גם בפורום

../images/Emo6.gifאת גדולה פרפריתה!

אכן, יש רחובות כאלה בת"א. (למה אין רחוב "דבקה"?
) אגב, פרפרית...מניין הציטוט שהבאת?? זה לא של ה"גששים"
...נכון?

קהל נכבד ברגע זה...

מתחיל סיפור המחזה, וזה הרגע לגלות את הנפשות הפועלות" (עוץ לי גוץ לי). פרפר צהוב - ההצעה נראית לי מצויינת!

לאלמונית החביבה.המספר שליד הוא

בעצם גיל הרוקדת. הגיל שלך כנראה מתאים באמת ל-33 שנים אם לא פחות. הגיל שלה הוא 585 שנים. מתושלח חי יותר מ-900 שנים, אז גם היא עדיין צעירה.

למעלה