הסדנא בנשר

KOMY

New member
הסדנא בנשר ../images/Emo140.gif

שמתי הודעה בראשי גם, אבל, אנא, התגובות כאן... מודה מאוד ל- כל הבנות שהגיעו, חדשות ואלו שהיכרתי... ל- חובב ציון על ההדרכה... ל- TALTALIM על האירוח... ל- nuky1 שצילמה (מחכה לתמונות, כמו שאמרתי לך, להוריי)... ל- רחל248 שהסיעה אותי טרמפ חלק מדרכי חזרה הבייתה... וכמובן לאוסני על האירגון. והיצירות כבר מצאו את דרכן ל"ארגז המתנות"... מתנצלת אם שכחתי מישהי...

anat15

New member
../images/Emo13.gif

חזרנו מהסדנא והיה כייף לפגוש חלק מהבנות שכבר הכרתי, וכמובן להכיר את הפנים שמאחורי השמות שלא היו מוכרים לי.
אז המון תודות: לחובב על ההדרכה הנפלאה ולמעיין על העזרה. לטל, על החוויה שיש כל פעם מחדש כאשר מתארחים בסטודיו המדהים שלך. לנורית, על התמונות שעוד יגיעו (כדי להיזכר איך נראתה הציפור לפני שהבן שלי קיצץ את זנבה....) ולכל הבנות על האווירה הנעימה והמקסימה!

nuky1

New member
גם אני מצטרפת למודים על הסדנה

וכמובן לאמרגנית אוסני. היה פשוט כיף ואני מצרפת תמונות. מצטערת שלא עשיתי זאת קודם היו לי צרות עם המחשב. חוץ מזה שיש לי סלט של ציפורים ופרפרים בראש ואני לא זוכרת של מיהו מה? יש תמונות קבוצתיות מאד נחמדות רק למי שיש הסתיגות על הכנסת התמונה לפורום שתודיע. אני עוד לא מכניסה.

יעל :-)

New member
עבודות יפות!

לא הבנתי בדיוק של מי כל תמונה אבל יצא ממש חמוד!

לאן קפצתי?? ../images/Emo105.gif הצילום ה-5 שלי

לאחר דם, יזע ודמעות!!!! כן, תאמינו לי, מה זה נכוותי מהמלחם למרות שנזהרתי כל כך. וכך עם כוויות באצבעות וכוויה ביד המשכתי וכמובן בעזרתה האדיבה של טל שהביאה לי מיד ג'ל אלוורה וזה מעט הרגיע והחלטתי להמשיך ויהי מה... בכל מקרה היה כייף ונחמד לפגוש את הבנות המקסימות ובהזדמנות זו כמובן אני רוצה להודות ליוסי על כל הטיפים וההסברים לטל המתוקה שאירחה אותנו בנעימים בסטודיו היפיפה שלה וכמובן ל-נורית, שאספה אותי והחזירה אותי לביתי.
ביי ולהת. לכולם מקווה להיפגש בסדנה הקרובה, מלי

t a l talim

New member
היה כ-י-ף!

תודה ליוסי ולמעיין על הסדנא הנפלאה, ותודה לכל המשתתפות על האוירה המהנה- מוכנה לארח אתכם כמה שתרצו, זה כיף, כיף , כיף! כל פעם מחדש אחרי סדנאת פורום הפורום עצמו נראה לי שונה- פתאום עוד ועוד ניקים מקבלים שם... מקווה שנפגש בקרוב, טל

Silvi k

New member
אכן, היה כיף ללמוד וכיף להכיר את

הפנים מאחורי השמות

מצטרפת לכל ההחברים

רציתי רק לומר שזו הייתה חוויה מאוד נעימה. מאוד נהניתי ללמוד את הטכניקה החדשה וגם לפגוש את כל האנשים המקסימים.

תודות

תודה רבה לטל על אירוח ותודה רבה ליוסי על הסדנה המקסימה. ויקה (ריקי האחד)

למעלה