הסדנאות שלכן

רחלילי

New member
הסדנאות שלכן

איך זה הולך? אני מדי פעם כאן קוראת ונפעמת. ומאד מקנאה אמרתי את זה כבר פעם. אז הסדנאות שלכן זה רק למכורות, ולמוכרות? או שאפשר להצטרף גם מי שלא? אם אפשר אז אני ממש אשמח לדעת מתי יש את הסדנאות האלה. רחלי.

o l i v i a

New member
חמודונת,מתחילים עם סנדביץ.....

ואח"כ עוגה... יש וועדת קבלה,יש אחות,ויש משכית, אם עברת את כל אלה את בשמחה יכולה להצטרף........

רחלילי

New member
התכוונתי למוכרות

שמכירים אותן לא לכאלה שמוכרות לא התכוונתי לעסקים אלא לבילויים! ועוגה...יווו זה ממש מסוכן!

o l i v i a

New member
../images/Emo65.gifברוכה המצטרפת../images/Emo65.gif

משכית עם תגובה כמו שלך גם אני מפחדת, ועכשיו הילדה מבינה למה אני מתכוונת.

רחלילי

New member
טוב אני רואה שתן במצב רוח טוב הערב

והאמת, ש-לשם שינוי גם אני!

Noga222

New member
תתעלמי מהשותפות לפשע.. עוד

תצטרכי אישפוז בגללן, ואין בעולם מספיק זריקות בשביל להתגבר עליהן...
לשאלתך.. מידי פעם מתחיל להתגבש בפורום רעיון למפגש ואש מי שרוצה מצטרף. זה הכל. ההרשמה היא על בסיס מי שראשון, נכנס...

רחלילי

New member
וחייבים כשרון?

או שמספיק הנאה צרופה מהעשיה? ויש משהו שמתבשל? לי ממש בא סדנה של דאס או של עיסת נייר או של ההדבקת מפיות או לא יודעת מה. יש משהו שמתוכנן?

o l i v i a

New member
../images/Emo52.gifנגה,מה עם קצת עבודות

)לשטוף ת'עיניים,
,ואיזה סוג של אומנות היא אוהבת, ולאיזה מועדון היא שייכת,מפיות קופסאות,חמסות,נגצים, מה סוג ההתמכרות שלה

רחלילי

New member
מההה???....אה.....!

אני לא בשום מועדון (לא רצו לקבל אותי...) אני לא ממש עושה דברים אבל גרה עם אישי ושני חתולינו בבית שמידי פעם בא לי להוסיף לו משהו. פעם הייתי עושה דברים אבל זה היה שהייתי צעירה ויפה: עגילים מפימו ואלפקה, עבודות בסאס פשוטות כמו שלטים לדלת, חרוזים וכאלה. היום אני מבוגרת יותר והאנרגיות פחתו ועם זאת מאד מאד נהנית לעשותד ברים כאלה. בשבילי זה מין ריפוי בעיסוק שכזה ועשיה וצמיחה. כן. כי זה שונה מאד מהיום יום ומהעבודה ומהשגרה. אני מקווה שעניתי על כל השאלות! נו, התקבלתי?!

uti

New member
אני קיבלתי אותך ../images/Emo24.gif

נו...רעות תרגיעו כבר את הילדה

o l i v i a

New member
../images/Emo24.gifוודאי וודאי

רק בקשה אחת קטנה,אל תגלי למנהלת כי אנו על תנאי כאן|בלונד אה שימי
מה קורה בסדנאות\מפגשים

Liat R

New member
נראה לי שאמרת את מילת הקסם...

בפורום זה הסיסמא היא
ים

רחלילי

New member
וואלה!

הוא בדיוק שמע וברח דרך החלון של האמבטיה בין רגע. והיא ? היא מרכינה את ראשה בענווה חיננית.

למעלה