הסגל של mr.man

Dragonite

New member
הסגל של mr.man

ההודעה שכתבתי נעלמה לעמוד הקודם, אז הנה לינק אם בא לך לראות אותה...

mr. man

New member
על הסגל

אני לא רוצה להשתמש עכשיו ב- TM`s כי הפוקימונים שלי עוד בסביבות רמה של 40-60, ועוד יש להם הרבה ללמוד. אחרי שהם יגדלו כבר הרבה, אני יתחיל לארגן את כל ההתקפות. בקשר ל rock smash, יש כמה פוקימונים שאפשר לתפוס רק אם שוברים אבנים, אז אני שומר את זה לבינתיים. את אש עוד לא ניצחתי, בעיקר בגלל ה espeon שלו. מרסק לי את הפוקימונים אחד אחד, ואין לי פוקימון אפל טוב בשביל להלחם בו. מה שאני מתמקד עכשיו, זה לאמן את גנגר שיוכל להרדים את אספאון לפני שיספיק לעשות psychic, או לפחות לעשות destiny bond.

טל16

New member
אספיון הוא לא כל כך קשה אבל...

סנורלקס is one tough coockie! את אספיון מורידים בסלאש אחד. את סנורלקס מורידים במשהו כמו 10(במקרה הטוב) .... והרבה hyper potion בדרך.... טל (כלומר עם פרג-משהו - (דינו!) ברמה 78)

mr. man

New member
סנורלאקס

סנורלאקס דווקא לא כל כך נורא, פשוט לוקחים גנגר. normal attack (מה שיש לסנורלאקס) לא משפיעות על גנגר, ו dream eater יכול לטפל בו.

Dragonite

New member
יש כמה...

במעבר שבין ספרון ללבנדר... איפה שבגרסא הצהובה היה קדברה (צריך לעשות CUT)

טל16

New member
יש די הרבה אבל זה לא הבעיה

תמיד שאני רואה גסטלי אז הקופסה שלי מלאה (אין לי מושג איך זה תמיד קורה דוקא איתו) ואח``כ אני שוכחת ממנו...

Dragonite

New member
אני דווקא ניצחתי את אש

אבל בהרבה הרבה מזל אני בחרתי בטייפלוז`ן, ובלסטויס היה לי ממש ממש קשה לנצח נגד סנורלאקס השתמשתי בDREAM-EATER של ההיפנו רמה 55 שלי, וגם ב-NIGHTMARE של מיסדריוואס שלי... אבל חוץ מלוג`יה לא היה לי אש אחד מעל רמה 70!!! אני עדין לא תופס איך ניצחתי אותו........!!! אספיאון אפשר להרוג בכל התקפה חזקה שתבוא מפוקמון ברמ מעל 60-70...

pokegirl

New member
לתדהמתי...

כן אומרים לוג`יה- שומעים את זה בפס הקול, בשיר של וויר אל ``polkamon``

Pikachuit!

New member
Think Again !

לתדהמתי .. בסרט השני זה לוגיה .. ואני חושבת שיש לסרט קצת יותר השפעה מהדיסק .. :)

pokegirl

New member
תרגעי

רק אמרתי שבשיר הוא אומר לוג`יה- והם אומרים את השמות ולא ממציאים אפילו שאני תומכת ב``לוגיה``

Pikachuit!

New member
נגיד ..

או שהם אומרים לא נכון .. או שאת לא שומעת טוב .. נ.ב להרגיע מה ?? זה לא שתהעצבנתי עלייך או משהו ..

pokegirl

New member
whatever

כולנו יודעים שהכוונה לעוף הלבן עם הפסים הכחולים!

MR. Wizard

New member
תישמע חביבי

אולי אתה לא מבין גדול בפוקמון כי אומרים לוג`יה. וגם אומרים אני לא בטוח שלוג`יה היא הבן של סנייבל[אני לא בטוח]

למעלה