הסבת מקצוע

הגרגשית

New member
הסבת מקצוע

שלום, אני בת 29 אחות במקצועי מזה כחמש שנים, מרגישה צורך עצום לשנות כיוון. אני אוהבת לעבוד עם אנשים, מתעניינת בתחומים רבים ומגוונים (היסטוריה, קרימינולוגיה, אוהבת מאד עבודה עם תיירים - עבדתי בעבר), אך לא נראה לי שאמצא בתחומים אלה עבודה בקלות. אחד מהחלומות שלי הוא לפתוח חנות ספרים, אך זה לא מציאותי מבחינתי... האם יש לכם איזושהי המלצה עבורי? ושאלה נוספת: שקלתי בעבר להשלים לתואר ראשון במנהל מערכות בריאות - האם יש עבודה בתחום שלא קשורה ישירות לתחום הסיעוד? תודה מראש!

H20

New member
למיטב ידיעתי, בוגר\ת תואר במנהל

מערכות בריאות יכול להשתלב בתפקידי ניהול אדמיניסטרטיבי בבתי-חולים ובקופ"ח. הם לא קשורים ישירות לסיעוד.

מט"י

לגבי החלום לפתוח חנות- לפני שאת מסיטה אותו לצד כלא מציאותי אולי יש טעם לנסות להעזר במט"י המסייעת לאנשים הרוצים לפתוח עסק קטן בבדיקת כדאיות, מימון וכו'.יש להם סניפים ברחבי הארץ. כיון שלא ציינת אזור מגורים אני מצרף את הכתובת של הסניף התל אביבי: 03/7968100 ת.ד. 50135 רח' המרד 29 61500 מט"י, מרכז טיפוח יזמות, תל אביב בוגרי ניהול מערכות בריאות יכולים בעקרון להשתלב בתפקידים מנהליים בבתי חולים, קופות חולים, בתי אבות , ומסגרות רפואיות נוספות. הבקוש אינו גדול...

למעלה