הסבר

Zeliran

New member
הסבר../images/Emo35.gif

ידידה אחת שלי שעוד לפני כמה זמן היה נראה כי ניסתה להתקרב ולפתח את הקשר ביניינו, כעת כמעט ולא מתייחסת אליי וכמעט לא מתקשרת בכלל.. ההפך הגמור ממה שקרה עד לפני לא יותר מדיי זמן... יש לכם רעיון מה הולך כאן?

אטיוד5

Active member
בהודעה שם לא מצאתי זכר ...

לתימוכין בהנחה הזאת. אלא אם כן את מסיקה שמתוך זה שהיא הפסיקה להתקשר שהוא מעולם לא התקשר. ואם כך, אני מסכים עימך. נו, שיבוא ויגיד. זה מעצבן כשבאים, מפרסמים הודעה, הולכים לנפוש ולא חוזרים. אם זה דפוס הפעילות של בעל ההודעה, שלא יתפלא אם מערכות היחסים שלו אינן פורחות.

מוּסקט

New member
אתה רציני

עם השאלה הזו? אתה באמת חושב שמשתי השורות שכתבת אפשר לצאת למסע ניחושים שיעזור לך במשהו? אם כן, אתה טועה. אנחנו לא מכירים אותך ולא מכירים אותה, אין לנו מושג מה זה אומר "היה נראה כי ניסתה להתקרב". מדובר על שדרים שלה שאתה פרשת באופן מסויים, וענית להם בשדרים משלך שהיא פרשה באופן מסויים... וזאת בלי לקחת בחשבון שחוץ מהשדרים ביניכם יש עוד אנשים מסביב. אולי היא מצאה מישהו עם שדרים שיותר מוצאים חן בעיניה? לך תדע.

אטיוד5

Active member
השדרים שהיו טובים עד לפני שבוע ...

פתאום כבר לא טובים השבוע? מאיפה אתן מביאות את הקפריזיות הזאת?

resputin

New member
אטיוד יקר,

אולי במקום לבקר את כל מי שכותב כאן הודעה, מכיוון ואתה אינך קפריזאי והשתיים וחצי שורות ההן עוזרות לך להבין את המצב, תהיה ראשון שיתן לנו סקירה מעמיקה על המצב?

אטיוד5

Active member
ולעצם הבקשה שלך ...

כן, השתיים וחצי שורות שלו ברורות לי לגמרי. הוא היה בקשר עם בחורה, הכל סבבה, אולי הם שכבו ביום שני האחרון, אולי לא. אחרי יומיים היא מצלצלת אליו ואומרת לו "נתחיל מהסוף. נגמר בינינו". אחרי שבועיים היא מוכנה גם לנדב איזה הסבר דחוק בדמות "חלפה ההתלהבות". הבן-אדם נשאר המום. לא יודע מאיפה זה בא לו, מאיפה היא הביאה את זה. אין לו שום הסבר. הוא לא יכול לנחש מה היה פגום בו, מה הוא לא עשה טוב, מה הוא לא עשה שהיה צריך לעשות, ואם בכלל זה הוא ולא היא. גם אם זה חוזר על עצמו שבע פעמים, אין לו שום רמז איך להשתנות וכו'. אין לו אלא להסיק מסקנה שהעם הנשי קפריזי, או שלחילופין משהו בו דפוק, אבל מה? עכשיו שכתבתי שתיים וחצי שורות בשבע וחצי שורות הכל יותר ברור לך? אני בספק.

אטיוד5

Active member
??

כתבתי "אני בספק". אין לי קילואים של אינספק. למה תמיד הופכים לי?

אטיוד5

Active member
לא צריך לדעת בדיוק מה היה שם ...

הנושא הכללי הוא הקפריזיות הנשית.

tali_le

New member
חמוד שלי....

את הקבעון שלך בנוגע לקפריזאיות הנשים - כדאי לברר אצל פסיכולוג בהקדם האפשרי - המצב יחמיר ובסוםו של דבר - שנים של טיפול ועול כלכלי יפלו עליך ובקיצור... תגיד לי התחרפנת

אטיוד5

Active member
חמודה שלי ...

כבר לא נשארו לי "שנים". ראי גיל בכרטיס האישי. היכן ראית קבעון? זאת הפעם הראשונה שאני מעלה את הנושא.

למעלה