הסבר על רירית?

ליאת.ס

New member
הסבר על רירית?

מנסה להבין את סוגית הרירית. היום ה11 אחרי איקקלומין נצפה זקיק של 22 שלפי הבנתי זה מצויין אך רירית של 5 בלבד . רופא הנשים שלי אמר שזה לא מדאיג אותו כלל וכלל ובפורומים קראתי זה לא מספיק. יש לציין שביוץ היה לי בודאות ביום ה17 והיום אני ביום ה24. מה נכון לגבי הרירית האם משהיא נכנסה להריון אם רירית דקה? תודה לכן מראש אני ובעלי מנסים כבר הרבה זמן . הורמונים שלי תקינים , זרע תקין אולטרסאונד תקין רק מחזורים ארוכים של 40 יום ומעלה ולא סדירים. זקוקה לעידוד דחוף ומחבקת אותכן בחזרה

מיצי1

New member
כן

ישנם מקרים בהם נקלט הריון ברירית של 5 מ"מ, ושמעתי על מקרה של פחות. את מוזמנת לכתוב לי במסר.

עמית@

New member
אפשר לעבות את הרירית על ידי

נתינת אסטרוגנים במקביל לאיקקלומין (שנוטה לפגוע ברירית) יש כיום מחקרים המצביעים על כך שעובי הרירית הוא לא הפרמטר היחיד הרלוונטי להשרשה (ברירית עצמה) אבל האמת היא שלא יודעים- רק יודעים שיש עובי שבו יש הרבה יותר סיכויים. בתור מי שנאבקה ברירית שלה המון זמן (וללא הצלחה של עיבוי משמעותי) אני יכולה להגיד לך שזה מתסכל ע הפרחת הנשמה (בסוף ההריון שלי הוא מרירית 5.5 ושמעתי על עוד כמה -פרופ´ זיידמן תמיד טוען שהוא הצליח עם רירית 3 ) תבקשי בפעם הבאה תוספת אסטרוגנית- זה בהחלט עשוי להועיל. בהצלחה

ליאת.ס

New member
תודה ושאלה

לפי דבריך יש לי סיכוי ברירית של 5 האם עד לביוץ הרירית עוד גודלת או שהיא נעצרת ביום החמישי?

neta2

New member
אני ביום ה- 11

אחרי זריקות מטרודין אין זקיק גדול דיו, אולם, הרירית בעובי 5.5 האם יש עוד סיכוי??<

ליאת.ס

New member
נטע ספרי לי

על מה שעובר עליך אני זקוקה "לאחות" לצרה אני בדיכאון נוראי אם בה לך שלחי לי אי מיייל ל [email protected]

למעלה