הסבר על קלף הצדק

הסבר על קלף הצדק

לאחרונה בהרבה פריסות שאני עושה יוצא לי קלף הצדק
אני מבינה שזה קלף מסר.
מעוניינת להבין מה המסר מאחורי הקלף בענייני רגש כמסר?
לא בפריסה ספציפית?
מה אומר הצדק אני מבינה שמדובר על צדק קרמתי לא אישי
לי מרגיש שכאילו עומדת בפני בחירת דרך וצריכה לשקול טוב טוב ולקבל החלטה
מנסה להבין עזרתכם

רשף כשף תודה עדיין

אשמח להבין את המסר בהקשר הרגשי, ממה שקראתי הקלף מדבר על איזשהו שקילה קרה ושכלית של הדברים וקבלת החלטה מהראש.
אבל כשיוצא בפריסה כמסר לרגש מה אז זה אומר?
שעל האדם לשקול את צעדיו שכלית ולא רגשית?
לקבל החלטה מהראש.
האם זה מסמל החלטה מהותית וקריטית לחייו בחירה קריטית שעומדת בפניו מבחינה רגשית ?
שתשפיע על חייו וחיי סובבים שלו?

רשף כשף

New member
לדעתי בתחום הרגשי

הצדק קורא לנהוג בהגיון ולא ברגש.
כנראה משום שהרגש מסיט את תשומת הלב ומוציא את הדברים מפרופורציה בנושא המדובר.
עם זאת, המשמעות תלויה בכל הפריסה, בשאר הקלפים שהופיעו, ברקע, בשאלה שנשאלה וכו'.

מבחינת משהו גורלי, קריטי או מהותי שמשוייך בדרך כלל לקלף הצדק (כמו גם לקלף הגורל שלעיתים נקרא קלף הקארמה), אני משתדלת להימנע מקביעות מעין אלו ללא התמונה המלאה שציינתי למעלה.

לכל דבר קטן שאנחנו עושים יש השפעה על חיי הסובבים אותנו, ולפעמים מדובר בפעולה שנראית חסרת משמעות (כמו איפה לחצות את הכביש), שנעשית הרת גורל בתנאים מסויימים.

רשף

בפריסת מסר של 3 קלפים ששואלת על השיעור שאני עוברת כרגע מבחינת רגש יוצא בקלף האמצע קלף זה
ולא פעם אחת הרבה מאוד.
מנסה להבין את המסר שלו

רשף כשף

New member
עדיין חסרים כל הפרטים שהזכרתי

המשמעות תלויה בכל הפריסה, בשאר הקלפים שהופיעו, ברקע, בשאלה שנשאלה וכו'.

(כמו כן בכדי לקבל התייחסות כאן בפורום כדאי שתוסיפי את הפירוש שלך לפריסה, במקרה שתבחרי להביא אותה)

דוגמא לפריסת מסר בשלוש

תוצאות פריסת מסר בשלוש:
מיקום 1 - מלכת הגביעים
מיקום 2 - הצדק
מיקום 3 - עשר הגביעים
מה השיעור שאני עוברת כרגע מחינת רגש בעקבות הקשר עם X
מלכת הגביעים מסר על אישה שיש לה רגשות סמויים מחזיקה גביע והיא מסתירה חוקרת אותם לעומק להבין את פשרם השיעור לחקור לעומק את עצמי מבחינת רגשות
האם בהכרח הקלף מסמל רגשות או מניפולציה רגשית? אפילו עם עצמי?
הצדק-כאילו עליי לקבל החלטה מהותית לגבי האם להמשיך בקשר או לא
עשר גביעים ההחלטה הבחירה יכולה להוביל אותי לאושר וסיפוק

רשף כשף

New member
הרקע הזה לא מספיק (עבורי) בכדי להתיחס לפריסה

יש צורך בהבנה של מה הוביל אותך לשאול את השאלה.
אם לא קורה ביניכם כלום ולא קרה ביניכם כלום בתחום הרומנטי בעבר או בהווה, נשאלת השאלה למה שאלת על התחום הרומנטי, הרגשי.
אם לא מדובר ברגש רומנטי, פרטי באיזה רגש מדובר.
אם מדובר ברגש רומנטי, מה מונע ממך לממש אותו: האם הוא נשוי או את נשואה, וכדומה....

כל רקע שתוסיפי יוסיף לעומק של הפירוש שתוכלי לקבל מאדם שאינו מכיר את המערכת הרגשית ביניכם.

רקע מורחב

ידיד שלי הרבה שנים לא קרוב קרוב אבל בקשר מעת לעת ונפגשים , לשנינו בני זוג הרבה זמן (הכרנו שכבר לכל אחד זוגיות משלו ) .
אני מרגישה שיש לנו על אף שאיננו בני זוג שיעור משותף
משהו מרגיש לי כעת אחרת ביננו ,לא יודעת עם זה רגש רומנטי אבל אני מאמינה שבכל מערכת יחסים יש רגש ועניין אחרת לא היינו בקשר עם אותו אדם חייבת להיות כימיה רגשית במינון כלשהו ,
לא קרה שום דבר מעשי ביננו .
אבל מן תחושה שלי.. שיש שיעור רגשי יחד ולא סתם הכרנו ולכן שאלתי
מה השיעור שאני עוברת כרגע מבחינת רגש ביחסי עם X.?

רשף כשף

New member
לדעתי על פי הפריסה שהצגת

מלכת הגביעים פונה לתוך מעמקי הרגש ובודקת האם את חשה סיפוק רגשי בחייך. החיפוש אחר פתרון רגשי מחוץ למערכת זוגית קיימת מעיד על החוסר הרגשי במערכת בה את נמצאת.

קלף הצדק קורא לך לבחון האם האדם עליו את שואלת הוא הפתרון לבעית הרגש במערכת הקיימת, או שמא מדובר בסימפטום מורחב לבעיה רגשית שאת סוחבת איתך זמן מה, בלי קשר לאדם זה. לא לתת לרגשות (שמהווים בריחה מהאמת) לעוור אותך, אלא להיות מוכנה להתעמת עם החוסר הרגשי בחייך.

התוצאה בצורת 10 גביעים מצביעה על כך שיש בידך את הפוטנציאל למצוא סיפוק רגשי בחייך, אם תהיי מוכנה לגשת לפתרון הבעיה בכנות ללא כחל וסרק, ולטפל בנושא הרגש במערכת הזוגית הקיימת בחייך, באמצעות העלאת הנושא לפני השטח וטיפולו, במקום לקבור את חוסר הסיפוק הרגשי שלך לאורך השנים.

רשף כשף

New member
ובתשובה לשאלתך המקורית

השיעור הרגשי קיים, לדעתי על פי הפריסה מדובר בשיעור עם עצמך ולא עם האדם עליו שאלת בפריסה.

מסכימה

ובהחלט חושבת שזה שיעור שלי עם עצמי שהקטיליזטור אולי היה מישהו חיצוני אבל השאלות הנוקבות קשורות אליי
אבל מה המסר של הקלף לעשות בחירה מודעת לגבי חיי ? לחתוך ולקבל החלטה ? להתמודד? הכל יחשד

נננ21

New member
עוברת אורח 21 - ברוכה הבאה

קרה לי שקלף מסויים עלה ברבות מהפריסות שלי, והבנתי שזה מסר עבורי. כך שאני מסכימה איתך שזהו מסר עבורך.
העיניין הוא שהקלפים לא עושים את העבודה במקומנו וצריך לבדוק מידע, הן חיצוני והן פנימי (זו אחת העיצות של מלכת הגביעים) עד שהתשובה תעלה.
אין מה למהר, סביר שהתשובה תתקבל בסופו של דבר.
המידע שקיבלת מרשף כשף מצוין.

מסר עבורך: מומלץ להיות אמיצה ולהסתכל לבעיות בעיניים:)
שימי לב שקלף הצדק מופיע אחרי קלף הגלגל. הגלגל מספר שמצבנו נתון לשליטתו של הגורל.
הצדק שמופיע אחריו מבדיל את העבר מהעתיד בזה שהוא מאפשר לקחת את גורלנו בידנו דרך החלטות נכונות.
אם נחשוש לבצע את מה שצריך, הגורל ישוב לשלוט בנו ונחזור למעגל הקארמה

תוצאות פריסת מסר בשלוש:
מיקום 1 - מלכת הגביעים
מיקום 2 - הצדק
מיקום 3 - עשר הגביעים

בתוך השיעורהנוכחי, עולה לאור הסגירות הרגשית שלך.
מיכל הרגש מתמלא עד גדותיו ועלול להישפך ולהפריע להישגייך.

10הגביעים אומר שהקשר עם X הוא סוג של משאלה לא קלה למימוש

למעלה