הסבר על מד דופק

אלון_פ

New member
הסבר על מד דופק

משהו יכול להסביר למה צריך, מה הדגמים המומלצים איפה קונים בארץ?? מה ההבדל בין polar ל- Timex ??

yaronm

New member
מד דוק

מד דופק כשמו כן הוא למדידת הדופק. טוב לדעת באיזה תחום דופק אתה נמצא תוך כדי אימון אירובי (ריצה אופניים וכו...) אפשר לבנות את תוכנית האימון לפי הדופק.בנוסף מדי הדופק הטובים יותר יודעים גם לספור קלוריות,דופק מטרה,אחוזי שומן מתוך סך הקלוריות ועוד. לא מכיר את שעטני TIMEX לי יש פולר ואני מרוצה מאוד. לקנות בחנויות הספורט השונות.

יוסף

בודאי, שברתי שיא בעליה של בית אורן 32 דקות ! לידיעתך - מהאימון של אתמול אני מרגיש את מקרבי השכמות ופושטי המרפק.

tommythecat

New member
כל הכבוד!

אתה משתפר בעליות וזה מצוין! בשנה הבאה אני רוצה לראות אותך בפלאטון לובש את בחולצת התפוחים
לדעתי כדאי שתתחיל לעבוד על סיבובי רגליים מהירים יותר בהילוכים קלים, גם במישור וגם בעליות. אני צריך לטפס איתך פעם את בית אורן כדי לראות מה עוד ניתן לשפר בטכניקה. לגבי האימון, גם אני מרגיש בצורה בולטת מאד את השרירים האלו. מחר אימון חזה וכתפיים וכמו תמיד, אתה מוזמן להצטרף. ביי יוסי

אלי ו.

New member
TIMEX יחסית חדשים במשחק

רק בשנה-שנתיים האחרונות הם נכנסו לשוק. פולאר מיצרים רק מדי דופק והם החברה המובילה כבר הרבה שנים. לי יש את ה M51. היו לי 3 שעונים רגילים של טיימקס (לא מדי דופק) הנסיון שלי איתם מבחינת אמינות היה גרוע, כולם הפסיקו לעבוד בשנה הראשונה לשימוש. קצת אירוני כי הססמה שלהם זה "השעון שחוטף וממשיל לעבוד" The watch that takes leaking and keeps on ticking

למעלה