הסבר על הנשים

דיאבלו

New member
הסבר על הנשים

אז ככה זה מתחלק למספר קבוצות לא רציונלייות ורק ע´פ נסיוני האישי נשים מתחלקות לשתי קבוצות עיקריות נשואות ורווקות נתחיל עם הנשואות : 50 אחוז מהן לא מסתכלות ימינה ושמאלה אלה רק על הבעל והן בטוחות ב 100 אחוז שגם הוא לא מסתכל (פחחחחחחחחחחחח) 20 אחוז מסתכלות לצדדים אבל לא מעיזות לעשות כלום אלה רק להסמיק כשמשהו מתחיל איתן 10 אחוז בגדו פעם אחת ולא ינסו שוב 10 בגדו יותר מפעם אחת וטוב להן למצוא איזה מאהב מדי פעם 10 אחוז האחרונות הכי חביבות עלי, הן כמו צייד משחר לטרף, הסונאר שלהן עובד קבוע ומתביית על כל גבר שעובר בסביבה, והן זורקות מבטים ומשפטים שלא משתמעים לשני פנים ויש עוד אחוז בודד שמתאהב במאהב ואז החיים שלהן נכנסים לסחרור שאין ממנו יציאה. עכשיו ללא נשואות : 10 אחוז לסביות, והן הבחורות הכי אחלה שיש (בדוק, יש לי כמה ידידות כאלה) 10 אחוז עם האף בעננים ואין טעם להסתכל עליהן 30 אחוז מחפשות חתן כדי לעבור לקטגוריה שנייה עוד 30 אחוז גרושות שלא מחפשות קשר קבוע אלה כאלה שהתחתנו בגיל צעיר, התבעסו והחליטו לא להשאיר אף בתול בעיר ואחוז קטן בודד שמסתפק בוויברטור הביתי הנוח להפעלה, לא אלה עם הבטריות (שיש להם נטייה להתרוקן שנייה לפני גמירה) זהו בערך. אבל בגדול, לא משנה לאיזה קטגוריה את שייכת , אחת או יותר, תמיד אבל תמיד יהיו גברים שירדפו אחריכן, ככה זה.... די.

דיאבלו

New member
יאללה התחפפתי

סי יו תומארו יום כתום לכולם נשתמע מחר די.<שהולך לעשות על האש>

סוף סוף סטטיסטיקה שמענינת אותי.

דיאבלו, תגיד אתה יכול לתת לי איזשהו סממן חיצוני לזיהוי? למה אני תמיד מתבלבל ולא יודע לקרוא סימנים... פעם ניסיתי להתחיל עם מישהי אמרה לי שהיא רווקה ורוצה לשחק איתי... אחרי שלוש שעות של משחק - גיליתי שהיא בת שלוש. לפחות ניצחתי בדוקים. דניאל

מייקי69

New member
רודפים אחרי? מי? מה? איפה????

אפשר לקבל את זה בכתב? אפשר הוכחות? אפשר שלושה העתקים??? מייקי-מתכננת-לא-לגלות-לרופא-על-מחלת-פחד-הרדיפה-שלה...

למעלה