הסבר לתופעה?

relexx

New member
הסבר לתופעה?

במקרה הגעתי לפורום,וצצה לי שאלה קורה לי מידי פעם כשאני הולך לישון,אני נרדם אבל לא נרדם ז"א אני חולם,לפעמים אני רואה דברםי מולי בחדר,או במקום דמיוני ואני מרגיש את הגוף שלי,אבל אני לא מצליח להזיז אותו ז"א אני יודע שאני ער אבל אני עדיין ישן מישהו הבין אותי?
 

makron2

New member
קצת קשה להבין מדבריך....

לפי מה שתארת "אני חולם" - אני רק יכול להניח שאתה חולם/מודע לעובדה שמדובר על עולם דמיוני שמתרחש במוח שלך(למרות הבלבול). יש אפשרות שמדובר על חלום צלול/מודע,עם צלילות נמוכה/הבנה חלקית לגביי משמעות המצב ואיך אפשר לרתום אותו לטובתך. במצב זה של צלילות נמוכה לפעמים יש קושי בשליטה/תזוזה - הפתרון למצב זה הוא - הגברת הצלילות+בדיקות מציאות(הסבר מפורט באתר) אנא קרא מידע נוסף באתר הזה - http://planet.nana.co.il/lucidity/ בהנחה שהבנתי אז בהצלחה.
 

silverhawk

New member
עד כמה שניתן להבין

נראה שאתה מתייחס למצב של שיתוק שינה. אתה מוזמן לקרוא על הנושא בשאלות הנפוצות ובאתרו של אלון ברמן (בקישור שמקרון נתן) ולאחר מכן נשמח לענות על כל שאלה.
 
למעלה