הסבר למען השם <= מה זה אדומים?? מה זה אמור להביע לנו?דרגה בפורום יותר גבוהה?לא הבנתי עדיין..
0 0מינרית New member 29/5/08 #1 הסבר למען השם <= מה זה אדומים?? מה זה אמור להביע לנו?דרגה בפורום יותר גבוהה?לא הבנתי עדיין..
נ נתקע לי בגרון New member 29/5/08 #2 משו כמו: `` טווו טורורום טורורום טורורום, טוווו.. גבירותי ורבותי, שימו לב! אני יותר חשוב מכווולם יש לי קשרים!`` חעחע.. זה מה שנראה לי. אנלאידע בדיוק..
משו כמו: `` טווו טורורום טורורום טורורום, טוווו.. גבירותי ורבותי, שימו לב! אני יותר חשוב מכווולם יש לי קשרים!`` חעחע.. זה מה שנראה לי. אנלאידע בדיוק..
0 0מינרית New member 29/5/08 #3 משוגע גמאני משערת ככה..רגע שכחת את השטיח האדום,איך יכולת לשכוח? זה חלק מהכבוד!
נ נתקע לי בגרון New member 29/5/08 #4 יווו איך פיספסתי עד עכשיו תנקודה.. אדום! כן אדום! שטיח אדום.. אבל תודי שאם היו צובעים אותך באדום זה היה די מבאס.. למה יותר איפשר לכתוב שטויות, נהפכת לרשמית כזאתי..
יווו איך פיספסתי עד עכשיו תנקודה.. אדום! כן אדום! שטיח אדום.. אבל תודי שאם היו צובעים אותך באדום זה היה די מבאס.. למה יותר איפשר לכתוב שטויות, נהפכת לרשמית כזאתי..