הסבר לחדש בפורום...

Pentax

New member
הסבר לחדש בפורום...

בוקר טוב! אני חדש כאן בפורום וממש לא בעניינים. אני מאוד אוהב טלוויזיה והייתי מודה אם תענו לי על מספר שאלות של המתחילים: 1. איפה קונים ציוד, איזה השקעה כספית נדרשת ואיך מתקינים אותו? 2. כמה ואיזה ערוצים (פחות או יותר) אני יכול לקלוט באמצעות הצלחת? האם ערוצים 1,2 ו-10 גם כן נקלטים? 3. האם לדעתכם התמורה שאני מקבל עדיפה לדוגמה לעומת יס? הרי ביס אני מקבל ערוצי הסרטים ויס + המצויינים, שלא נקלטים בעזרת צלחת לווין... 4. איפה אפשר לקבל עוד מידע בתחום ( satil.com אני כבר מכיר!) תודה מראש PENTAX

Pentax

New member
כך מקבלים אנשים חדשים בפורום?

חשבתי שאתם יותר נחמדים...

משה גמ

New member
פנטקס תאמין לי,

אם את סטיל אתה מכיר כלכך טוב אז חבלז,האתר מסביר הכל הכל בקשר ללוינים,את הדוקטורט שלי עשיתי בעזרת סטיל,מה כבר נוכל לספר לך,תישאר ביס,תשלם כמונוובזמנך החופשי פתח לוח בטוח לגבי מתקינים מאזור מגורך,שים 180 צלחת על הגג עם מנוע,שאר ער לילות,תשחק עם 2000 ערוצים ובסופו של דבר תחזור כמו גדול לערוץ 2,בקיצור ברוך בואך לפורום.

רמי א

New member
כן

ציוד קונים בחנות למוצרים לקליטת שידורי לוין.ככל שהמוצר הוא עם יותר אפשרויות הוא יותר יקר.ומתקינים בעזרת מתקין לצלחות לוין.זה תלוי מה הגודל צלחת ואיזה סוג של מנוע מחובר אליה.כדי לדעת כמה ערוצים אפשר ליקלוט -יש שם כל מיני סוגי ערוצים שרובם חסומים רובם לא בעברית.כדי ליקלוט את הערוצים 1.2.10.צריך צלחת לוין 1.8 מטר מספיק עם מנוע פשוט.רק עם אתה יודע עוד שפות למעט עברית כדאי צלחת פרטית .עוד מידע תמצא במנוע חיפוש ותירשום SATELLITE. הערה אם אין לך הרבה כסף ואתה אוהב ליראות כל מיני סוגי חבילות בשידור פתוח.ואתה לא מסתדר עם כרטיסים לחובבנים. לא כדאי לך צלחת פרטית. כי מחיר כרטיס לחבילה חוקית בערך 1500 שקל בשנה .לחודש בערך 125 שקל רק על חבילה אחת .אם אתה רוצה להשות ליס בחבילות תוסיף לפחות עוד 2 חבילות שכל אחד זה 1500 שקל לשנה .ואז לחודש זה בסביבות 375 שקל.אז ליס אתה משלם לחודש פחות? ויש חברות המוכרות כרטיסים חוקיים רק לבעלי חברות כבלים ולווין.כלומר בחוזה עם שיתוף פעולה כלכלי. אז הכי טוב שתשאל את החברה בפורום איך צורבים על כרטיסים ותרויח.אבל רק אם אתה יודע עוד שפות חוץ מעברית כי בלוין הערוצים בעברית הם רק ערוצי הטלויזיה מישראל .1.33.2.10=וערוצי דת יהודים כמו של הרב עובדיה. אז בהצלחה

bbzion

New member
שלום PENTAX

אז כמו שציין רמי א ידידי תשכח מתרגום לעברית ,והערוצים שמדברים אנגלית גם הם מעטים . כדי לראות סרטים יחסית חדשים יש צורך במודל המתאים ובכרטיס חוקי או צרוב .כדי לצרוב לבד אתה צריך צורב וכרטיסים.כל דבר עולה כסף !!! כמו שציינת שאתה מכיר את האתר SATIL.COM שם יש לך מוכרי ציוד ,והערכת מחירים. לכוון את הצלחת בפעם הראשונה ללא מכשור לבטח לא תצליח לכן תצטרך מתקין שגם יכוון לך את הצלחת . תכלס ההשקעה הראשונית לדעתי היא מעל 5000 ש"ח .בכל מקרה תמתין עם זה מאחר ולעת עתה החגיגה של הצריבות עומדת להסתיים בסוף חודש זה או החודש הבא , כי כל שטות ההצפנה השתנו. לדעתי הכי טוב שתמתין ותראה איך יפול דבר. להתראות

למעלה