הסבר חלומות

skater 4 ever

New member
הסבר חלומות

ביגלל שאני כולכך נדיב ואני עכשיו לומד לפרש חלומות אז אני אבקש טובה קטנה כול אחד מימכם יתן חלום שאני יצתרך לפרש אותו ואני גם כך יוכל לעזור לכם ואני גם יבדוק את עצמי אז אתם מוזמנים לירשום את החלומות המוזרים שלכם אוריה

alian zone

New member
פרשן לי את זה...

חלמתי שאני מתחיל עם בחורה. (ברצינות!(יש לי חברה))ושהיא באה אליי והכל סבבה דרך אגב היא היתה קטנה ממני. ותוך כדי זה והעיקר הוא שראיתי נחש (בחלום)נחש ברי והכל. אחרי הנחש הראשון היה עוד נחש ראיתי את השיניים שלו היה לו חול בפה ודם והיה נראה כאילו הוא גוסס או דרוס. וואלה אם תפרש את זה שיחקת אותה! יש לציין שהחלום היה נראה אמיתי לחלוטין~!

I am a freak

New member
איך הרגת כשקמת בבוקר../images/Emo35.gif

אם הייתי פרוייד- הייתי אומר לך שאתה חרמן או הומו. נחש מסמל מין לכן, הנחש הראשון מסמל סקס נפלא עם הבחורה איתה התחלת, אבל- בפעם השניה [עם אותה בחורה, כנראה] הנחש (המין) יהיה צולע ומדמם- אז כדאי שתזהר. |הדגגש|והכי חשוב- תמיד להשתמש בקונדום
הפריק.

HUhybrid

New member
האם טעיתי בכתובת...

כיל א זכור לי שכאן זה פורום חלומות. בכל אופן, אם רוצים ניתוח של סימבולים ואסוציאציות, הרי כפי שאמר פריק, הנחש מקושר אצל רובנו ל"חטא הקדמון" בגן-עדן, ולכן מסמל יצרים בסיסיים בנפש האדם של מין, קנאה, מזון וגם האגו שלנו. לעיתים נחש פצוע יכול לרמז על תחושת החולם כבעל בטחון עצמי-נמוך, פגיע ממערכת יחסים כלשהי על רקע מיני\רומנטי וכו'. למה חול בתוך הפה? כי אולי הרגשת שהקשר בינכם היה משעמם מאוד מבחינה תוכנית או מאוד רופף.

I am a freak

New member
לא, לא טעית.

זה פורום רוחות והעולם הבא. כאן מדברים על רוחות והעולם הבא. אבל, כשמישהו כותב הודעה שלא קשורה ישירות לנושא הפורום- לא אמחק אותה אלא אשתף פעולה. הוא לא עבר על שום חוק מהתקנון, לפחות לא עד כמה שיידוע לי. אבל, הצדק עימך, הייתי צריך להאיר את עיניו ולהפנותו לפורום חלומות [שרק עכשיו נוכחתי לקיומו] הפריק.

alian zone

New member
מצטער...../images/Emo4.gif

זה פשוט התאים לי שיש מישהו מהפורום שיכול ליעץ. חסך לי טרחה זה הכל... אני והעצלנות שלי... חפיף. נ ד ל ג כולנו ביחד מעל המכשול התכני...

I am a freak

New member
../images/Emo127.gif מסכים בהחלט.

מטעויות לומדים וממשיכים האלה- במטרה לא לעשות את אותה טעות שוב
הפריק.

למעלה