הסבר השם KaleMoid

KaleMoid

New member
צר לי

למרות ריחי שהורג פילים ישנה עוד רגישות בליבי.צר לי על שעות השינה וכולי תקווה שגורלך ייטב מגורלו של שבתאי .

KaleMoid

New member
לבית הדין הרבני ,מוריי ומכובדיי

לבית הדין הרבני,מורי ורבי וכי מה אפשר לו לצפות לתלמיד חכם מבנות מופקרות אשר ריחם הורג פילים וידיעתן בשפת הלעז האינגליזית רבה ומעמיקה. הן ידוע לכל שעל אדם לבחור לו את הסובב אותו,כמו הנאמר אין לשבת במושב לצים,אין לשבת בין נשים (כתוב איפשהוא,בגלל שהן רכלניות ומרחיקות הדעת). היה על האבזץ להישמר בקדושתו ולרחוק מדבר עבירה,לא כל שכן להישמר מלהתעמק במילון שפת הבליעל הנוכרית המקוללת אשר מביאה לדבר עבירה ללא כל ספק. ולסיום מעשה בצדיק גדול אשר עבר ברחוב ראה נערה נוכריה עם שיער כעין הזהב שבבית המקדש החרוב,ניסה להסיט עיניו אך כשל.אמר לעצמו "נוכריה זו ,אזכה אותה בחיי העולם הבא ע"י שתתגייר ותהפוך ליהודיה כשרה".ראה הקב"ה כי מתעסק הצדיק עם בלונדיניות ארסיות ומפריז בגדולתו,מיד הפך את שניהם לארנבים שחורים.מאז ועד היום הם מזדווגים בלהיטות ומברכים לפני כל גזר... הנני מתנצלת בפני בית הדין (כיוון שאינני רוצה להיות משוללת גט(הם כבר ימצאו מישהוא שאני נשואה לו)).

Le Fay

New member
לא "לשבת" אלא לעבור בין שתי נשים

ולא כי הן רכלניות (בטוח שהן כן, אבל לא מטעם זה) אלא כי הן מכשפות.

KaleMoid

New member
אוי אה צוירה,אישה מלומדת

היזהרי לך פן יתפסו אותך לומדי הגמרא ויאשימו אותך במנהג גבר,ידיעותיך המרחיקות לכת עוד יסבכו אותך,הישמרי בפרופיל נמוך,זו הצעתי הכנה ,מבת לבת. ותודה על חיזוק הנקודה(לטעמי).

Le Fay

New member
אהההה, לי אין מה להפסיד, אני ממילא

מכשפ'לה מוצהרת כבר מאות בשנים! מוכנה להרחיב בנושא מנהג גבר? מוצא חן לי... אבל את זה אולי צריכה לברר אצל לילית, דומני שזו היא שאדם רצה להחליף כי היא היתה למעלה

KaleMoid

New member
כן מכשפתי המלומדת

אצא ואלמד,ואשיג מידע עם מקורות(בתכלס אני מתכוונת לשאול את אבזץ). מי זו לילית ובמה היא נוגעת לעניין?

Le Fay

New member
מי זו לילית? את מתבדחת!

הרעבעצען של כל המכשפות הכשרות, מטרונית הרשע ואוייבת השכינה, האשפית הגסטרונומית הנודעה, הפאדיחה האיומה של הקדוש ברוך הנני, אימת האברכים, פצצת הסקס אפיל, הנדגלה בנשים באשר הן (וגרופית ותיקה של טרי פראצ'ט).

לילית3

New member
תשאלי את אבזץ הוא יגיד לך מי זו

לילית... אגב אבזצון- מתי אנחנו נפגשים??? אנחנו לא צריכים לעשות עוד קטע??

KaleMoid

New member
מוקדש באהבה למכשפה היפהיפיה

דף נט,א גמרא איכא דאמרי אמר ר' חייא בר אבא אמר ר' יוחנן המעביר בית השחי ובית הערוה לוקה משום (דברים כב) לא ילבש גבר שמלת אשה מיתיבי העברת שיער אינה מדברי תורה אלא מדברי סופרים הוא דאמר כי האי תנא דתניא המעביר בית השחי ובית הערוה הרי זה עובר משום לא ילבש גבר שמלת אשה ותנא קמא האי לא ילבש גבר מאי דריש ביה מיבעי ליה לכדתניא (דברים כב) לא יהיה כלי גבר על אשה מאי תלמוד לומר אם שלא ילבש איש שמלת אשה ואשה שמלת איש הרי כבר נאמר תועבה היא ואין כאן תועבה אלא שלא ילבש איש שמלת אשה וישב בין הנשים ואשה שמלת איש ותשב בין האנשים רבי אליעזר בן יעקב אומר מנין שלא תצא אשה בכלי זיין למלחמה ת"ל לא יהיה כלי גבר על אשה ולא ילבש גבר שמלת אשה שלא יתקן איש בתיקוני אשה אמר רב נחמן בנזיר מותר ולית הילכתא כוותיה אמרו ליה רבנן לר"ש בר אבא חזינא ליה לרבי יוחנן דלית ליה אמר להון מחמת זקנה נשרו ההוא דאיתחייב נגידא קמיה דרבי אמי איגלאי בית השחי חזייה דלא מגלח אמר להון רבי אמי שיבקוה דין מן חבריא הוא בעא מיניה רב מרבי חייא מהו לגלח אמר ליה אסור אמר ליה והא קא גדל א"ל בר פחתי זמן יש לו כל זמן שהוא גדל נושר בעא מיניה רב מרבי חייא מהו לחוך אמר ליה אסור בבגדו מהו א"ל מותר איכא דאמרי בעא מיניה בתפלה בבגדו מאי א"ל אסור ולית הילכתא כוותיה:

Le Fay

New member
../images/Emo24.gifנפלא! יפהפיה אני לא, אבל

בהחלט עשית אותי מכשפה שמחה
אהה, אהה - ראית? עכשיו אנחנו יודעות שנשים עבריות נהגו לגלח אז גם שער ערווה, ולתאילנדיות בכלל אין מונופול על זה כמו שחשבנו! חוצמיזה לא יודעת מאיפה האיסור על בגדי גברים, אני מצאתי רק איסור על גברים ללבוש שמלת אשה: אם מהאיסור הזה אפשר להקיש שלנשים אסור ללבוש בגדי גברים, אפשר להקיש ממנו בה במידה שלגברים אסור ללבוש גם בגדי גברים (וזה דווקא די מוצא חן בעיני. נלך על זה?). שלא לדבר על זה שבשום מקום לא כתוב שנשק הוא "כלי גבר", ויש די והותר ראיות שגם נשים השתמשו בכלי נשק. עכשיו אני מבינה למה הבני אלף לא כרכו את ספר יהודית בתנ"ך...

לילית3

New member
אדם? מה פתאום אדם?

לא שמעתי עליו אף פעם לה פיי יקירתי, למה את מדביקה לי רומנים עם כל מיני???

Le Fay

New member
תודי שזה רעיון לא רע? ../images/Emo6.gif

חוצמיזה אם אני לא אפרגן לך מוניטין, מי יפרגן? אם לא תיזהרי בסוף כולם יגלו שאת בחורה טובה
והפעם מדביקה לך רק את זה...
שחור על גבי מסך...

לילית3

New member
בחורה טובה? היי, אני שנים עומלת על

תדמית הילדה הרעה עכשיו את רוצה להחזיר אותי לתפקיד הבחורה הטובה? מזכיר לי שלפני איזה שנה, אחותי הכירה לי איזה מישהו. חבר לעבודה של חברה טובה שלה. אני בטוחה שהכוונות של שתיהן היו טובות. אני התלבטתי ובסוף פגשתי את האומלל. מה אני אגיד לך, בחור טוב. ממש בחור טוב. כאילו, כזה, את יודעת. נראה פדסר, יש לו עבודה מסודרת, דירה משלו, בעל דעות מאד מוצקות על זוגיות (האשה במטבח, בבית, מגדלת את הילדים, מקסימום עובדת בחצי משרה באיזה ג'וב חסר משמעות, הבעל עובד..) קיצר בחור טוב. איך עוד אפשר להגדיר בחור טוב? זהו שאי אפשר. בחור טוב זה אומר - משהו כמו "בחורה מעניינת" לגבי מכוערת. אין מילים.. קיצר, תקני את טעותך מיד או שאטיל בך כישוף איום ונורא

עובבי

New member
לנשים המשכילות, גבירותיי.

רעם אחזנו כאשר בערב נכנסנו לפורום (אחרי יום דיונים מייגע) מצאנו, כי הכלה- החסודה, לא זו בלבד שאינה חוזרת בה מהתקפותיה על ס'אבד"ץ מוהר"ר הרה"ח אבזץ שליט"א אלא ממשיכה לתוקפו - בספרה מיני מעשיות שהן בגדר לשון הרע. והגרוע מכל - היא מכפישה את שמו של אבד"ץ הרה"צ עובבי שליט"א על-כן מצאתי לנכון להגן על כבודי. א. היא לא הייתה זהובת שיער- אלא שחורה (כעורב) ב. היא לא הייתה גויה- אלא יהודיה שנשתמדה לבין הגויים ג. זה לא היה הקב"ה שראה- זה היה מיכאל (המלשן הזה) ד. לא הפכו אותי לארנב, זו שמועה מרושעת, סה"כ הפכתי צמחוני. לסיום: אין לנו אלא לגזור על העלמה הנכבדה, תוך התחשבות בבקשת הסליחה בסיום דבריה, שלא להטיל דופי בת"ח לעולם

Le Fay

New member
נירה לך?

ומה בדיוק יש לך לעשות עם פלאפל מחומוס עם עגבניות מיובשות, ועוד לעוס?

אבזץ

New member
שעה אחת קודם, אבל למה שעתיים

אחרי... יפה שמישהו ישן כאן -החיים הטובים

balabooste

New member
טוב,

תהיו רגועים, קיין בעל הבית'טע וועט זי שוין ניט ווערן...

למעלה