הסבר בבקשה.....

keren007

New member
הסבר בבקשה.....

חלמתי לא פעם אחת שאני מטפסת על הר גבוה ואני מפחדת ליפול, אם יש במקרה מישהו לידי הוא עולה יפה מאוד ואני אומרת לו שאני מפחדת ליפול, אבל כל פעם, אני נופלת ומרגישה מן פחד כזה, זה לפעמים על הר, לפעמים על קיר... זה מעיד על סתם פחד גבהים שיש לי או שיש לזה הסבר אחר?

מימי

New member
אני לא מומחית,

אבל נראה לי שהחלום מעיד על פחד להכשל ועל חוסר בטחון עצמי. את מטפסת על הר - איזושהי מטרה בחיים. את מפחדת ליפול- את מרגישה שתיכשלי בהשגת המטרה. אנשים מסביבך מטפסים בצורה טובה- הרגשה שכולם מסוגלים ורק את לא. את מרגשה נחותה ואת לא בוטחת בעצמך שתצליחי, ואולי בגלל זה את נופלת ובאמת לא מצליחה. תבטחי בעצמך, ותגיעי לפסגה!

JFK1

New member
פתרון החלום

שלוםלך כפי שציינתי מספר פעמים אני נפותר חלומות עלפי התורה וספרי המקובלים ולא על דעת עצמי. בספרי הקבלה מופיע ענין ההרים והטיפוס עליהם באור חיובי ביותר. אדם המטפס על ההר בחלומו הדבר מעיד על עלית מזלו וגדולה שעתיד לזכות לה. הדבר יכול להיות במקום עבודה או בעינינים כספיים או חברתיים. העובדה שהחלום מופיע מספר פעמים מעידה על אמיתות המסר. הפחד מפני הנפילה מסמל את ההתמודדות שלך עם כישלון אפשרי שמרחף כל העת על ההצלחה. דעי כי לעיתים מדובר במסר עתידי שהחלום מגלה. אשמח לשמוע את תגובתך על הפיתרון. J.F.K

למעלה