מי יכול להסביר לי את 4 נך ו-6 נך בשכל היום
י יוסי7ק Well-known member אתמול ב- 09:47 #2 לא בדיוק להסביר ארבע ממש מטופשת כאילו שספר ודברים זה מה שכתוב שם אז הפתרון ספר דברים אבל תחשוב שבמקור ההגדרה נשלחה בכלל בלי המילה בתורה... רק כשהעירו ליורם הוא הוסיף אותה... השניה נהר הירדן
לא בדיוק להסביר ארבע ממש מטופשת כאילו שספר ודברים זה מה שכתוב שם אז הפתרון ספר דברים אבל תחשוב שבמקור ההגדרה נשלחה בכלל בלי המילה בתורה... רק כשהעירו ליורם הוא הוסיף אותה... השניה נהר הירדן
D danavivi Well-known member אתמול ב- 09:53 #3 אנסה בכ"ז להסביר: 4 ספר דברים - דברים = חפצים, ספר זה משהו שקוראים בו 6 נהר הירדן / הפוך נדרי (הבטחתי) הר (הר קניה) הן
אנסה בכ"ז להסביר: 4 ספר דברים - דברים = חפצים, ספר זה משהו שקוראים בו 6 נהר הירדן / הפוך נדרי (הבטחתי) הר (הר קניה) הן
G gadisam Active member אתמול ב- 17:10 #5 נכתב ע"י חגי1965: תודה רבה לחץ כדי להרחיב... לגבי ספר דברים, כך אני רואה את זה: אם זה ספר שמכיל דברים, אז אפשר לקרוא בו חפצים. והמשמעות הראשית - בתורה
נכתב ע"י חגי1965: תודה רבה לחץ כדי להרחיב... לגבי ספר דברים, כך אני רואה את זה: אם זה ספר שמכיל דברים, אז אפשר לקרוא בו חפצים. והמשמעות הראשית - בתורה