הסבון בכה מאוד דני רוצה בי עוד ועוד די כבר דני יא סוטה, לך תמצא לך בחורה יא מאונן סידרתי.
ט טקס וילר New member 22/7/07 #1 הסבון בכה מאוד דני רוצה בי עוד ועוד די כבר דני יא סוטה, לך תמצא לך בחורה יא מאונן סידרתי.
S shamus New member 22/7/07 #2 "הסבון בכה מאוד, אבל על השוונץ שלי, ישר דחפתי אותו למקלחות!" <מתוך: עדותו של אחראי מקלחות-גז אנמי, פרק ג' - "היום שבו חדלנו לראותם כחומר גלם, והתחלנו לראות אותם כתוצר סגופי>
"הסבון בכה מאוד, אבל על השוונץ שלי, ישר דחפתי אותו למקלחות!" <מתוך: עדותו של אחראי מקלחות-גז אנמי, פרק ג' - "היום שבו חדלנו לראותם כחומר גלם, והתחלנו לראות אותם כתוצר סגופי>
י יעלילה2 New member 22/7/07 #6 אולי. עוד לא שמעתי מישהי אומרת למישהו שהיא רוצה להיות הסבון שעל השוונץ שלו
ב ביציות עין New member 23/7/07 #7 שיימוס. אני רוצה... אבל אם כבר ... רק נוזלי. לגלוש, להקציף,לסבן, לשטוף, לנשוף , לנגב אני ! אני ! אני !
שיימוס. אני רוצה... אבל אם כבר ... רק נוזלי. לגלוש, להקציף,לסבן, לשטוף, לנשוף , לנגב אני ! אני ! אני !
ב ביציות עין New member 23/7/07 #9 בטח פינוק. קומפלט עם עיסוי קרקרפת עמוק פילינג הסרת שיער גבות שחי ושפם. מניקור ופדיקור
ט טקס וילר New member 23/7/07 #10 מלכת התמונות הא? בואי נראה אותך מארגנת לחברה תמונה של שתי תאומות שוודיות בפעולה
ב ביציות עין New member 23/7/07 #15 אתה לא יודע ש... בחורות ערומים זה חולרע? בגללך ( ומה לא אעשה למענך..) נחשפתי לכאלה שיקוצים, כזה גועל מפש... פיכס. הנה אתה יכול לראות בעצמך. גוועלד.
אתה לא יודע ש... בחורות ערומים זה חולרע? בגללך ( ומה לא אעשה למענך..) נחשפתי לכאלה שיקוצים, כזה גועל מפש... פיכס. הנה אתה יכול לראות בעצמך. גוועלד.
ב ביציות עין New member 23/7/07 #19 מוח ! למה הסקסית לא פה לדבר בשמך? או שגם היא הבינה שאין לך כישורי לשון?
א א י ל ה New member 23/7/07 #20 היי היי! היזהרי במשאלותייך, פן תתגשמנה! <תושאר הסקסית בארץ היו"דים לאלתר!>