הסבה מקצועית

מ י ל י ה

New member
הסבה מקצועית

אני מעוניינת ללמוד לימודי טיפול משפחתי או משהו בדומה. אני בוגרת תואר שני בחינוך, במגמה לדידקטיקה, ללא רקע במקצוע טיפולי. כיום יש לי משפחה ואני חייבת להמשיך לעבוד, אבל רוצה לחשוב על גיוון או הוספת אפיקים חדשים לקריירה. מזה כשש שנים אני עובדת כחוקרת במכון מחקר ומכירה מקרוב פרויקטים ותוכניות טיפוליות מסוגים שונים, שמסקרנות אותי ומושכות אותי. מתחשק לי לעבור לצד השני של המתרס ולעבוד בטיפול, בעיקר בטיפול משפחות, כלומר, לא רק להיות צופה מהצד. השאלה איפה כדאי ללמוד זאת באיזור ירושלים (יום בשבוע, כי לא אוכל להרשות לעצמי לעזוב עבודה), כך שגם אקבל תעודה ששוה משהו? והאם יש לי סיכוי להתקבל ללא רקע טיפולי? תודה, מיליה

טיפול משפחתי

תוכנית הכשרה תלת שלבית בטיפול משפחתי וזוגי. מיועד למטפלים קליניים - פסיכולוגים, פסיכיאטרים, עו"ס ויועצים חינוכיים, קרימינולוגים, מטפלים באמנות. לימודי תעודה לאחר תואר שני שלוש שנים מסלול יום, ערב ו/או יום ו תואר שני 02/6251390 ת.ד.6343 הלבנון 6 91062 שילוב, ירושלים לימודים מתקדמים בפסיכותרפיה אינטגרטיבית. מיועד לרופא, לפסיכיאטר, פסיכולוג קליני או חינוכי, עובד סוציאלי, מטפל בהבעה ועוד. נערך במקומות שונים בארץ. לימודי תעודה לאחר תואר ראשון שנתיים מסלול יום, ערב ו/או יום ו תואר ראשון ונסיון בתחום 02/5881565 הר הצופים 91905 לימודי חוץ אונ' עברית, מכון מגיד/בובר לימודים מתקדמים בפסיכותרפיה אינטגרטיבית. מיועד לרופא, לפסיכיאטר, פסיכולוג קליני או חינוכי, עובד סוציאלי, מטפל בהבעה ועוד. נערך במקומות שונים בארץ. לימודי תעודה לאחר תואר ראשון שנתיים מסלול יום, ערב ו/או יום ו תואר ראשון ונסיון בתחום 02/5881565 הר הצופים 91905 לימודי חוץ אונ' עברית, מכון מגיד/בובר

למעלה