הסבה מקצועית

giesseron

New member
הסבה מקצועית

שלום רב, אני עו"ד בן 29 ועובד בחברת ביטוח. סיימתי את הלימודים לפני שנה וחצי ואני עובד במקצוע מזה כמעט שנה. כפי שחשבתי במהלך הלימודים אין לי שום משיכה ורצוון לעבוד בו, מה גם שהמשכורות וגם העבודה די דומות לעבודה בשירות לקוחות. אני ממש רוצה לעשות הסבה מקצועית ולעבוד בתחום אחר. מעניינים אותי הרבה תחומים כמו מחשבים, משאבי אנוש ואפילו כלכלה, אבל לאור העובדה כי אין לי שום ניסיון בתחומים אלו אני בספק אם אוכל להתקבל למשרות כאלה. חשבתי על הסבה מקצועית לתחום ההיי טק אבל אז עלו כמה בעיות אחד לעשות תואר ראשון עכשיו בתחום כלשהו במחשבים אומר שרק בעוד 4 שנים אני אסיים ואז גם מתחילים מלמטה וספק אם בגיל 35-6 יהיה לאן לצמוח. שתיים אני ומתמטיקה לא הולכים ממש ביחד. שלוש יש כל כך הרבה תחומים במחשבים שאך יודעים מה ללמוד. השאלה שלי, האם אפשר לעשות הסבה למקצוע כלשהו שיש בו עתיד טוב שתיקח פחות זמן ואולי אכשהו כן תשתלב עם הצורך בידע במחשבים? חשבתי על אפשרות לעשות תעודת משווק פנסיוני שזה מתקשר עם הידע והנסיון שצברתי בחברות ביטוח גם לפני שעבדתי במה שאני עושה עכשיו אבל אני לא בטוח שזה צעד נכון. בקיצר אשמח לאיזה הכוונה או דעה מעניינית בנושא. תודה.

למעלה