הסבה למדעי המחשב

מישהי100

New member
הסבה למדעי המחשב

אני מסיימת הנדסת ביוטכנולוגיה ואני מעוניינת לעשות הסבה למדעי המחשב לפי מה שאמרו לי אני אצטרך לעשות תואר כי לימודי הסבה של פעם לא ממש עוזרים בשביל תכנות כנראה שאני לא אוכל להתקבל לאוניברסיטה אז יש לכם המלצות איפה כדאי ללמוד? האקדמית ת"א נחשבת מקום טוב? יש אולי מישהו שלומד שם שיוכל להגיד לי איך המקום עצמו מבחינת המרצים, היחס, הציונים...

מישהי100

New member
הביוטכנולוגיה זה לא כמו שזה נשמע...

חוץ מהעובדה שאין הרבה מה לעשות עם תואר ראשון וצריך להמשיך לתואר שני ושלישי המשכורות מאוד נמוכות וזה הדבר הבא כבר הרבה מאוד שנים..

asi_blond

New member
המכללה האקדמית ת"א יפו

מאוד נחשבת בתחום של מדעי המחשב אני אמנם לומד שם מדעי ההתנהגות, אך מכיר לפחות 5 אנשים משם שעובדים בהייטק ללא נסיון עבר ועל סמך לימודים במכללה בלבד.

vinney

Well-known member
רק לצונן את ההתלהבות

(ובלי לפגוע באנשי המכללה, שהיא לכל הדעות לא רעה בכלל) זה שחמש בוגרים מצאו עבודה זה לא אומר שהיא "מאוד נחשבת", לדעתי בכל מוסד המוסמך להעניק תואר ראשון במדעי המחשב בארץ, יש לפחות חמש בוגרים שמצאו עבודה בלי נסיון קודם

asi_blond

New member
5 אנשים מתוך 5 אנשים שאני מכיר שלמדו במכללה

אני חושב שזה יפה מאוד אני לא מדבר מתוך 100 אנשים שאני מכיר אלא ממי שאני מכיר, וזה מישהו שפגשתי במסיבה חבר של חבר חבר של ידידה ומישהו שעשיתי איתו קורס כללי משותף טוב, זה 4 לא חמש אבל עדיין זה יפה

yaeerk

New member
כאן גם צריך לבדוק מה הם עושים ובאילו תנאים

הם עובדים. באופן אובייקטיבי (כלומר לא להסתמך על מה שהם מספרים)

SomePerson

New member
בפעם האלף :

חברים יקרים , Vinney כבר חזר על זה כל כך הרבה פעמים : רוב המקומות הם טובים ( במיוחד המכללה הנ"ל) , אך בכל ראיון עבודה שתגיעי 10 הדקות הן הקריטיות . בבואךלהתמודד על משרה , ללא נסיון , כשווה בין שווים ( שוב , ללא נסיון) חשוב איך תמכרי את עצמך ( בקורות החיים )ואיך תמכרי את עצמךפנים אל פנים וכמה כימיה תהיה בראיון העבודה . וטיפ קטן : כדי לא להיות כשווה בין שווים , אלא עם ערך מוסף כלשהו ויתרון קל על אחרים , גם אם את הולכת ללמוד ב"משרה מלאה" נסי לצבור נסיון אפילו מועט , בעיקר בבית . אני התקבלתי לעבודה לפני הרבה שנים ( בלי תואר ) רק מנסיון של כמה תוכנות ופיצ'פקס שעשיתי בבית , הרבה לפני שידעתי לחשב סיבוכייות של אלגוריתם , או הרבה לפני שידעתי מה זה Multi Threading , פשוט תכנות בסיסי שנלמד מספרים . בהצלחה

למעלה