הסאונד זוועה

הסאונד זוועה

אבל הקבצים משהו משהו... תשמעו אותם רק ברמקול אחד בגלל שזה הוקלט אי שם בשנות ה50 המאוחרות בל"ג בעומר במירון. ר' אברום על הקלרינט. אברום סגל המיתולוגי.במיוחד לפורום כליזמרים. תודה מיוחדת לאיש צפת שהעביר לי את הקלטת ואישר לי לעשות בה שימוש.אני רוצה לומר לך צפתי יקר...אנחנו לא שוכחים ולא מוחקים את העבר המפואר,את אנשי צפת,את המוזיקה הנפלאה.אני יודע..אני יודע שזה קשה.אבל אנחנו כאן כדי לשמר את העבר.לא נשכח את האנשים שנלחמו בחרוף נפש על המקומות הקדושים ועל הגליל."אנשי הגליל".הגזע הזה היכן הוא?? מי יתן לנו תמורתם?
אברום קלינטער בשלושה קטעים. הראשון. ריקוד מירוני שהספיק להשכח במרוצת השנים.שחזרנו אותו ב"צפת פתאום תבנה" מספר 2.הנה הוא ברגע גדול. השני. ניגון תחית המתים מקוצר קצת.בהמשך נרחיב עליו את הדיבור אם תהיה דרישה. השלישי. ניגון העליה לרבי יוחנן הסנדלר בקטע מרגש עם הקלרינט והתזמורת. לפתוח אמקולים עד הסוף. הסאונד חלש ולא איכותי. כולכם ברוכים

זה תענוג אמיתי

רק אני שומע רק באוזן אחת, או שזה הסאונד שהוא בכל אופן גרוע. את הריקוד המרוני אני לא מכיר! ואילו את תחית המתים תענוג ממש לשמוע בביצוע כל כך אותנטי. איש, וואס מאכט א ייד?

בגלל שזה מונו

לכן שומעים רק באוזן אחת
לגבי הריקוד מירוני.הנה עוד קובץ שהעלנו בזמנו שם אני מנגן. תוכל בקובץ הזה להאזין בשתי האוזניים

איש, וואס מאכט א ייד?

לזה שכחתי לענות
אצלינו הכול בסדר ברוך ה' אני מקווה שגם אצלך כך:)))) השבוע ב"נ נעלה את ניגון החידון השבועי.אני מקווה שאני אמצא זמן לזה.

ora11

New member
איזה יופי איש ../images/Emo51.gif

נהנת מהניגונים. ובאמת תודה לאיש צפת בזכותו וגם בזכותך אנחנו נהנים.

נשמה כליזמרית יתרה ../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

על אף האיכות הגרועה של הצליל. עדיין, שומעים את ההתעלות של הנגנים. גורפים אותך איתם. בין אם תרצה או לא תרצה... הקלרניט הוירטואוז, האקורדיון . ודומני, שהתוף, עשוי פח אלומיניום... פנינת כליזמרים, כהלכתה. יישר כח, ר' איש. 'מסמך' נוסטאלגי, משופרא דשופרא
...

למעלה