הסאגה - מקבץ

הסאגה - סדנאות הפקה

את שלושת השבועות שהתקבלו כתוצאה מדחיית המשחק הוחלט לנצל להעלאת רמת איכות המשחק. להלן רשימת סדנאות שנשמח להקים:
מגילות - הענקת מרקם ורח פפירוס לדפי מדפסת
מטבעות - הטבעת מטבעות בדיל בתבניות מוכנות מראש
נרתיקי-שחקן - הכנת נרתיקים קטנים בהם יקבל כל שחקן את רכוש דמותו בתחילת המשחק, ויחזיר בתוכו את השיגי דמותו בסיום המשחק.
אתר המשחק - עריכת דפי HTML, כתיבת תכנים ממוקדים, תרגום לרוסית
תחפושות - רענון מלאי תחפושות ישנים
הרשימה עוד פתוחה להצעות.
מימיות אישיות - יצירת נאדי-מיים אישים מבקבוקי 1.5 ליטר, בד, עור, חבל וכו´
נרות - יצירת נרות בגודל קופסאות שימורים שמחזיקים מעמד בין 4 ל-8 שעות
הכשרת מכשירים לסדנאות יצור נשקים בתקן רך
הרשימה עודנה פתוחה להצעות להלן פנייה אישית לכל אחד ואחד - אתם מוזמנים לקחת מעורבות בסדנאות, החל מביקורי עידוד והחלפת אנרגיה קצרים, וכלה בהפקת סדנה כזו בעצמכם. ניתן לפנות אלי בדואל: [email protected] לראשי הקבוצות (הקפטנים) יש גם יד ודבר בעניין. להלן ימים שיהיו נוחים לי אישית, בהם אוכל לארח סדנה כזו בביתי או להפיק סדנה בבית של מארח, אך יתכנו בהחלט גם סדנאות בימים אחרים:
יום ראשון בערב
יום חמישי בערב
מיצאי שבת בירור פרטים לגבי התכנים והסדנאות הגעה בסך הכל בתיאום טלפוני מראש: 054-884821 056-852359 תודה

איוב14

New member
הפרק הראשון של הסאגה - 19.7

לאחר בירורים רבים עם גורמים שונים - יתקיים המשחק הראשון של הסאגה ב 19.7. תודה לכל מי שעזר לארגן תאריך זה. אני מתנצל לפני כל מי שנפגע מתאריך זה - אולם האופציות שהיו לפנינו היו מועטות מאד - וזה באמת נראה כמו התאריך הסביר ביותר בחודשים הקרובים. כל מי שמעוניין עדיין אפשר להרשם למשחק. אדגיש - יש להרשם באתר ולדבר עם הקפטיין על מנת שתוכל לשחק! א.

גילדת הגנבים בסאגה

שלום רק רציתי לדעת העם מישהו מכיר את הדרך להירשם לגילדת הגנבים ולהפוך לגנב בסאגה? את שמי לא אחשוף מסיבות מובנות.

Sern

New member
הודעה רשמית - החלפת קפטן גווארין

לשחקני הסאגה, קפטן גווארין - ארם (אני) - יוחלף רשמית בענת קרביץ ([email protected]). לכל שאלה תפנו אליה. אני עדיין אתפקד כ co-captain, וללא ספק עדיין אשחק במשחק. פשוט מסיבות עבודה וחוסר זמן, נפצר ממני לפעול בתפקיד הכבד הזה. ארם.

vekcna

New member
העיר רא-הרקת´ פותחת את שעריה (סאגה)

סודות העיר רא-הרקת´ לפני שבע עשרה מאות שנה, בליל ליקוי לבנה, הוליך כהן מחונן בשם איסו רקוטפ רבבה ממאמיני קופרו לעבר שער המוות, שם רצו לקיים מיסה המונית. רגעים מעטים לאחר החשכת הירח, החל הטקס הקדוש. אך לפתע הופסק בבעתה! שבע נקודות אור לבן בוהק הופיעו בשמי המזרח. הנקודות גדלו, אורן גבר, ואז! פיצוץ! תוהו ובוהו.... ודממה. האורות שהפרו את החשכה היו מטאורים, מתנת גאיה, האלה "הרחומה", למאמיני קופרו בחגם הקדוש. באותו לילה הקריבו עשרת אלפים ממאמיני קופרו את חייהם למען אמונתם, ובימים אלו קופרו היה חזק דיו בארץ ובחצות הליל קמו מאמיני קופרו האדוקים ממותם, אלפי זומבים קמו לדרוך על האדמה שוב. במשך שנים רבות עמלו הזומבים, בכפות ידם המרקיבות חצבו באבן הגרניט הקשה, אבן אחר אבן, לבנה אחר לבנה, ולבסוף לאחר שלוש מאות שנים, השלימו הזומבים את הפירמידה האדירה מעל שער המוות. במעמקי הפירמידה הסתירו את גופתו החנוטה של הכהן הגדול, איסו רקוטפ, וחסמו את הפתח לחדר הקבורה. ברגע ההוא, נפלו אלפי הזומבים ובשרם התפורר לאפר. עם שנים הפכה הפירמידה למוקד עליה לרגל של מאמיני קופרו. המטאורים של גאיה הם מחצבים עשירים, וכהני קופרו והכורים גרו יחדיו ועם הזמן התהוותה עיר שוקקת חיים, של אנשים אמיצים, מאמיני קופרו, היפים בכל עמי הארץ. והיה זה רק לפני שבועיים, כשרא-הפאר, מתלמידי קופרו, גילה כתובת עתיקה, העוסקת בפירמידה וזמן פתיחתה.... היו גם אתם מהאנשים המובילים, רא-הרקת´, עיר האנשים האמיצים! רא-הרקת´ היא קבוצה במשחק הסאגה, ואנחנו מבקשים למצוא שחקנים שיצטרפו אלינו. לפרטים, צרו קשר עם הקפטן אסף מוסקונה בכתובת [email protected] או ב- 254011 054

בניית ערים

מה עם הרעיון של סדנה לבניית ערים? הכוונה שלי שמשיהו ירכז את כל החומר של לדוגמא: איך מרימים אוהל אינדיאני? איך בונים מגדל שמירה? איך בונים סוכה מסנדות בלבד? וכן אלאה ואלאה לפי דעתי זה דבר שיכול להעלות את רמת כל המשחקים. צחי. הכי לא מחנאי שיש נ.ב אני מניח שרק על ידי קריאת ההודאה הבנתם שאין לי מושג איך להתעשק עם סנדות, בריזנתים, חבלים ועוד כאלו דברים...

Lord Langrim

New member
תפנה לאחראית סיפור

הדר 054285024 ובנוסף תפנה לאחד הקפטנים של הערים תכתוב שתי דמויות - האחת לראש גילדת הגנבים עם הסיפור האמיתי והמלא, ולקפטן העיר אל תומר שאתה גנב ובנה לך דמות Cover שתוכל "להעלם" בעיר כגנב בלא שיידעו מזה.... ואת הדמות הזו תעביר לקפטן העיר.... Enjoy...

למעלה