הנשמה עדיין כואבת

Danagold753

New member
הנשמה עדיין כואבת

שבוע ועוד שבוע שישי שבת וחג והימים עוברים להם וחולפים ..הימים הם דווקא די בסדר הלילות לעומתם קצת קשים
לפעמים אני מנסה לטפוח לעצמי על השכם הרי חשבתי שלא אצליח לנשום בלעדייך הרי קמתי בוכה לא מזמן העברתי את היום עם דמעות וביליתי לילות לבנים בבכי אז אני ממש מנסה לטפוח לעצמי על השכם כי כבר לא כזה נורא ואיום ויש לי ימים טובים ואפילו קצת חיוכים והרבה פעמים אפילו צחוק אמיתי כזה מהבטן מתגנב לו .. אבל והאבל הזה הוא כל כך אבל במלוא מובן המילה .. אבל אני לא ממש מצליחה להבין ,עדיין לא קולטת את מה שהיה ואיך הבן אדם הכי חם שהכרתי אי פעם בחיים הפך לכזה גוש קרח .. אם חס וחלילה היית מת והופך לגוש אבן אז אולי הייתי יכולה להבין למה לא חזרת להודעה אחת שלי,למה אחרי כל כך הרבה זמן ביחד ואחרי כזה שינוי שעשיתי עבורך ואחרי כל מה שעברתי ואחרי כל מה שעברנו גם אם החלטנו שאנחנו לא ביחד,איך אין בך את הצורך של פעם אחת להרים טלפון,לדבר איתי,לשאול אותי לשלומי אפילו סתם בשביל לשמוע את הקול שלי,איך כל התקופה הזו פעם אחת לא התגעגעת ,לא הרגשת שאתה לא יכול בלעדיי,שכל הריבים שהיו לנו לא נראו לך מטומטמים ואיך לא הבנת שאני כל כך אבל כל כך אוהבת אותך ..החגים האלו שהייתי בטוחה שיגמרו אותי וישברו אותי גורמים לי דווקא יותר לחשוב ופחות להיות עצובה כפי שחשבתי שאהיה , חושבת על זה שאתה כזה בן אדם קיצוני וממילא עדיף שלא נהיה ביחד כי צריך גם קצת אפור בחיים ואצלך הכל שחור או לבן,שממילא אם לא גילית כלפי חמלה בפרידה שראית כמה נשברתי איך תוכל אי פעם לגרום לי להאמין בך שוב אז המחשבות האלו דווקא בריאות לי ואני מוצאת את עצמי סופסוף מבינה שאנחנו באמת לא צריכים להיות ביחד שאתה אף פעם לא תעשה מישהי מאושרת באמת ולאורך זמן כי ברגע שיצוצו הקשיים ולא רק אתה תהיה בתמונה הראשית בפריים אתה לא תתמודד . אבל אני כועסת כועסת על זה שמחקת אותי ככה שלא השארת לי שום זכרון ממך שום פתח להתקשר ולשאול אותך מה שלומך הבחור שישנתי איתו כל לילה בשנים האחרונות ,מה איתך ומה קורה מי שהיה החבר הכי טוב לי, מה עושה היום אתה זה שליטף וחיבק אותי עד לפני כמה חודשים .. נגעת לי בלב נגעת לי בנשמה ובה השארת שריטה עמוקה .את השריטה בלב כולם אומרים שהזמן מרפא השריטה בנשמה היא כנראה כבר דבר אחר . אתה חרוט על כל נים ומים בנשמתי , מוצא ממנה עצב תיסכול כעס ובעיקר גורם לה לתהות מהי אהבה . תחזור מאמי תחזור כדי שהנשמה שלי תתרפא,תחזור ותספר לי שהיית סמרטוט שהרגשת עצוב שרצית לבכות שבכית ,תחזור ותגיד לי שחלמת עליי,שרצית לחבק אבל פחדת ,תחזור ותגיד שאחרי כל דייט שיצאת אליו התגעגעת לריח שלי,התגעגעת לחיוך שלי .תחזור כדי לספר לי שההורים שלך שאלו עליי שהבנת כמה אני יפה כמה אני טובה תחזור מאמי כדי להחזיר לי את האמונה כי לקחת אותה יחד איתך ..ואז ומשם כבר נראה ...

מתגנב

New member
את צריכה להודות לו...

לא מעט גברים היו מנצלים את המצב הזה כדי להחזיק אותך כאופציה לטיפוח האגו ופריקת יצרים.
הבחור הזה מבין שנתק מוחלט הוא הנתיב המהיר להחלמה של שני הצדדים. בלי "מה נשמע" ובלי מסרים מהמשפחה, שרק מעכבים את ריפוי הפצע. זה לא שהוא מוחק את העבר שלכם, אלא שהוא מציל את העתיד. נראה שלך עוד ייקח זמן לשחרר, אבל בלי קשר להחלמה שלך את צריכה להבין שהנתק זה אינו מסר ואינו פרשנות על העבר, אלא מדיניות נבונה במצב מאד לא נעים.

Eti534

New member

niva90

New member
למה לך להאריך את הכאב?

לא עדיך להסיר את הפלסטר בבת אחת מאשר למשוך אותו כל פעם קצת?

(האגו שלך ספג פגיעה - את תלקקי את הפצעים, תתחזקי, תביטי קדימה בתקווה ולא בזעם).

באיחולי הכל לטובה
ניבה

למעלה