הנשיקה שלי

הנשיקה שלי ../images/Emo25.gif

כולנו היינו בדיטים לא מעט חששות והרגשה של פחד שמלווה בכאבים עזים באגו
מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך?
ספרו על הנשיקה הכי לוהטת זו שזכורה לכם הכי טוב שתהיה שנה אזרחית טובה לכולנו

polegra

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אני אוההבת שאלות כאלה :)
הנשיקה הראשונה....לא בדיוק הראשונה אבל הראשונה שנחשבת כזה... בגיל 12 ל"ג בעומר
עם מותק של בחור לא נעים לספר אבל התחרנו עליו 2 בנות....
הלכנו אפילו לבקר יחד במדורה של אחרים
היינו קצת מתחת לשק שינה
(לאאא לא עשינו כלום היינו ילדים) הלכנו יחד הבייתה חלק מהדרך בבוקר אחרי הזריחה
ומיותר לציין שמאותו יום לא דיברנו וכל פעם שהיינו רואים אחד את השני מישהו היה עובר לצד השני של המדרכה
(גיל 12...כמה משחקים :) )
הנשיקה הכי לוהטת.....
היו כמה וכמה אבל זו
שהכי זכורה אצלי זו הנשיקה
עם הפולני שלי
פגישה שלישית אם אני לא טועה ...בחדר שלי
אני יושבת ובוהה לו בשפתיים
הוא מצידו יושב ומגניב מבטים לציצי שלי
אני שואלת אותו למה הוא מסתכל לי על הציצי
הוא שואל למה אני מסתכל לו על השפתיים
אז כבר היה לי ברור...
רכנתי אליו לנשיקה
והחיבור ביינינו
היה כל כך נכון כל כך מיידי שזה הדהים אותי
כאילו לפניו לא נישקתי אחר ושום דבר לא נחשב נסחפתי לנשיקה כל כך מלאת תשוקה ואהבה ושפרקה את כל הרגשות שנבנו בחצי שנה שרק שוחחנו בטלפון זה היה פשוט קליק מיידי
|
|
אוףףףף חבל שהוא ישן ואני לא יכולה להציק לו עכשיו...נכנסתי למוד מושי :)

הנשיקה הראשונה שלי היתה מאוחר.

הדייטים שלי , התחילו , אחרי שצברתי ביטחון קצת . הנשיקה הראשונה שלי , אינני זוכר אותה , אבל כניראה היתה עם החברה הראשונה שלי בגיל 27 , לפני 3 שנים , זה היה לפני הסליווסטר , אבל בסילווסטר של לפני 3 שנים , היתה רצינית , בסלון , מול הטלויזיה . נשיקה ארוכה . הנשיקות הכי לוהטות , הם אלה שאני מקבל עכשיו כל יום , כאילו פיצוי , על כל שנות הבדידות . והבטחה לעוד 2 נשיקות לוהטות . הלילה בחצות . ובחופה . (אני עדיין לא מאמין ולא מעכל שאני כותב את זה ) שנה אזרחית טובה .

polegra

New member
עם החתול ../images/Emo5.gif

הוא לא מתאפק וכשהוא בא להגיד שלום הוא מבקש נשיקה ולפעמים החצוף הזה פשוט מכניס את הלשון פנימה!!! הוא העיר ככה את הפולני היום :) ועם גבר.... בחור שהייתי פוגשת כל הזמן בכרמל כל הזמן הציק לי שילווה אותי הבייתה וכו פעם אחת כשכבר הייתי גמורה ועם מלא קניות הסכמתי הוא הסיע אותי הבייתה חנינו ו....הוא יזם נשיקה שזה היה 2 שניות של לשון ו5 שניות של זיפים לחי אל לחי....כמו חתול שמסמן טריטוריה... מיותר לציין שהמשכתי לסרב בנימוס אחר כך :) טלי

מואאאאאאה ../images/Emo25.gif

הנשיקה הראשונה שלי היתה בגיל 17 לדעתי.. עם שכן בגילי שהייתי מאוהבת בו בטירוףףףףףףףףף אחרי זה התהלכתי איזה חודש עם חיוך מרוח על הפרצוף.. הנשיקה הכי לוהטת?- היה איזה יפיוף אחד (דווקא לא מזמן) שיצאתי איתו לדייט והיו לו שפתיים אלוהיות שגם ידעו לעשות אחלה עבודה.. (נשיקה! להרגע!) ווו הנשיקה הכי מזעזעת?- יצאתי פעם עם מישהו שהחליט לנשק אותי בהפתעה זה היה דוחה ברמות כי הוא פשוט תפס לי את הראש ללא יכולת לזוז וליקק לי את כל הפרצוף תוך כדי נישוק! בעעעעעעעעעע

וואי זה הכי מזעזע...

מה הם חושבים לעצמם שהם מלקקים .... כאילו יש מישהי שאוהבת את זה ??? פוי , איכס ,יאק , גועל ..

מממ..למה להימנע? אי אפשר לומר שזה

לא מרטיט...נו טוב, אני מניחה שזה עיניין של טעם. אני מבינה למה הרבה נגעלים מזה..לכן,לא נותנים לכל לשון לחדור פנימה. (בדיוק כמו איברים אחרים
)

lizush

New member
../images/Emo25.gif

הנשיקה הראשונה בגיל 15 בדייט שני עם מישהו שזאת היתה הנשיקה הראשונה גם שלו.. ואני עוד "הדרכתי" איך לעשות את זה יותר נחמד...
הנשיקה הכי לוהטת שזכורה לי... היו הרבה האמת... כל נשיקה שמגיעה עם תשוקה...
מזעזעת - עם אחד שכל הזמן רייר עלי..
, אבל אני מורה טובה..

blueskay

New member
../images/Emo25.gifשלי הגיעה

בגיל מאוחר יחסית. הנשיקה הראשונה שלי היתה בגיל 21 והיא היתה שיא הרומנטית, על חוף הים באשדוד בשעת הדמדומים. זאת היתה גם הנשיקה הכי לוהטת שלי. (עם כל הצניעות היא אמרה שלא מורגש שזאת נשיקתי הראשונה).

איזה זכרונות...

הנשיקה הראשונה שלי היתה עם מי שהיתה אז החברה הכי טובה שלי....התאמנו. נשיקה לוהטת כבר לפחות שנה וחצי לא היתה לי.......

למעלה