הנשיקה הראשונה

הנשיקה הראשונה

אין אייקון מחששה שלירן יחלה בפריחה ולא יגיע מחר.... איך הייתה הנשיקה הראשונה האמיתית [עם לשון]? עם מי? איפה? פרטים....

gilad269

New member
נשיקה

ראשונה על מצחך הלבן כמו פרח....... פרטים בהמשך

../images/Emo26.gif

הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל 18, כשהייתי בצבא. יצאתי להפסקה עם חברה של אחת ששרתה איתי באותו משרד. ישבנו לנו על הדשא של הקריה, התחלנו לדבר ומהר מאוד הכומתה שלי התמלאה בדשא... הנשיקה הייתה ארוכה (45 דקות) והיא לא הייתה משהו...

אני....

טוב אז שמו היה [עדיין כמו ששדו אומרת] אייל [איזה קטע הוא בדיוק נכנס למסן....] זה היה באולם ספורט... לא שניה.... זה היה בגוש 24 מישהו מכיר? לא לא אל זה היה ..... [שניה אני חושבת...] זה היה עם אייל זה בטוח! אהה כן נזכרתי, אמרנו אוהב\ת אותך באולם ספורט פעם ראשונה... התנשקנו פעם ראשונה במועדון הגוש 24 בגיל 14, הוא שם תול לבן שהיה לי על הראש שלי ואמר לי כולו מסטול "תתחתני איתי" ואז ליאור אחד אמר לנו "אתה יכול לנשק את הכלה" והתנשקנו... היינו חברים 3 שנים לסרוגין עד לפני 5 שנים כיום אנחנו ידידים מאד מאד טובים נכון רומנטי?

טל205

New member
נשיקה ראשונה

בגיל 20 על חוף הים ביפו.. בלי לשון.לא רוצה להיזכר בזה..........................................................!

extream

New member
נשיקה ראשונה

גיל 16 מסיבת פורים של בית הספר (פנימיה של השמו"צ) אני לא ממש זוכר משם הרבה אני קר זוכר שבשלב מסויים בלילה אחרי שמזמן עברנו את גבול השיכרות מצאתי את עצמי שרוע על שקים שהיו ממולאים בחומר כמו כריות ענקיות ומעלי משהי מכמה שכבות מתחתי עושה לי משטח גרון עמוק התעוררתי בבהלה שיתפתי פעולה וכניראה שאחר כך התעלפתי שוב לא יודע איך אבל בבוקר מצאתי את עצמי בחדר שלי . אני לא חושב שיש הרבה חברה מהמחזורים שלנו שזוכרים משהו יותר מסתם זיכרון מעורפל ממסיבת פורים שלנו בבית ספר ואז בקיבוץ

סופה10

New member
../images/Emo25.gif

הנשיקה הראשונה שלי האמיתית היה עם האקס זה היה ממש כמה ימים לפני השנה החדשה וזה זכור לי שהיה רומנטי...

נרקי

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif

וואי קושקוש את מחזירה אותי לתקופות מהממות
חח הייתי אז בת 17 הוא היה בן 19 נסעתי איתו ועם חבר שלו וחברה שלי לאיזה מקום
הקיצור עברנו תאונה. והגענו למוסך
כמובן שלקח שם הרבה זמן אז סתם הוא בא אליי עושה לי "תביאי נשיקה"
אני בתמימותי אמרתי לו שאני לא יודעת ומפה לשם הבאתי לו
בהתחלה זה היה בלי לשון. אבל אחר כך למדתי לאט לאט וקיבלתי ניסיון
אני מתה על נשיקות ארוכות עם המון ריר נשיכות גילגולי לשון.. ומה לא..

המממממממ

הנשיקה הראשונה-האמיתית שלי.. שהייתה מלאה בתשוקה ..הייתה בגיל 16 עם החבר הראשון שלי..

redot

New member
נשיקה ראשונה

היתה על חוף הים ביום שישי בלילה. בגיל 15, עם מישהי שהכרתי ביום שישי לפני. ברסמי, היא היתה די קונפה, אבל לא היה לי כ"כ משנה. הנשיקה עצמה גם היתה די מגעילה, האלו אחריה היו יותר טובות.

העכביש2

New member
תודה על ההתחשבות קושקוש ../images/Emo152.gif

הנשיקה הראשונה שלי היתה בצבא....עם איזה אחת שרצתה אותי...בטיול לאילת....אני לא כ"כ רציתי אבל ככה יצא... מי אמר שנשיקה ראשונה היא חוויה???
אני באופן אישי מעדיף את הנשיקה ה-5...וגם את ה-23 נראה לי... מאז אותה בחורה בצבא כמעט כל הנשיקות שהיו לי היו מצויינות....

The fatamorgana

New member
זה רק אצלי ככה?!

הנשיקה הראשונה שלי היתה עם מישהי שזאת גם הנשיקה הראשונה שלה והיא הייתה נשיקה מצויינת!!! רק לי ? [זאת לא הייתה הנשיקה היחידה שלי למי שרוצה להתחכם]

Barvazoom

New member
הממ....../images/Emo9.gif

הנשיקה הראשונה שלי היתה עם האהבה הראשונה שלי... בחור מוכשר בטירוף שהיה איתי במועדון השייט. יום אחד, בשעות הערב, ישבנו לנו על החוף מול המועדון וזה פשוט קרה. שנים אחרי פגשתי בו באונ' קשקשנו לנו ואמרתי לו שעד היום אני זוכרת את אותה הנשיקה..
היא היתה כזו טעימה, כמו עדינה פשוט במקום... ממממ...

למעלה