הנשיקה הראשונה שלי

הנשיקה הראשונה שלי

אני עומדת מולו במבט ביישני הוא ניצב מולי טיפה מסמיק טיפה מביך מרים את ידו ונוגע בפני האצבע שלו משרטטת את פני מעבירה צמרמורות בכל גופי פרפרים עפים להם בלי לשים לב לאן והשקיעה באופק השמים מתאדמים להם לא מסוגלת לא להתסכל עליך העינים שלך מביטות בתוכי העינים שלך משקיפות לתוך נבכי נשמתי מרים את הסטנר שלי קצת למעלה מוריד את ראשו לעבר שפתיי וברגע ששפתיו נוגעות בשפתי מרגישה בילבול חושים מרגישה שעומדת ליפול מרגישה חסרת חושים , חסרת אונים ... והנשיקה מתמשכת לה לאורך זמן לא מוכנה להפרד ממנו לא רוצה לעזוב אותו והנשיקה קסומה מופלאה מלאכית מרגישה פרפרים עפים מסביבי ציפורים מציצות וחתולים מיללים פרחים פורחים להם בשלל צבעים ובשמים קשת בענן ממש תמונה פסטורלית , ממש גן עדן מחבקת אותו שלא יעלם לי עוטפת אותו בזרועות שלי שלא ילך לי שיהיה איתי שיאהב אותי עד היום כשאני נזכרת בנשיקה הראשונה , אני מתרגשת , הלב פועם בחוזקה בבטן פרפרים עפים להם ואני עוצמת עינים ומשחזרת אותה בדימיון שלי , מפנטזת עליה חולמת אותה . כל כך רוצה להרגיש את זה שוב פעם מחדש ....

הנשיקה הראשונה-תמיד נזכור....

את המבטים החוששים שלפני,, את הרגש שחשנו אז.. את התמימות של פעם,, את האהבה... ואת הנשיקה הראשונה נזכור לטוב ולרע.. כי היא היתה הראשונה.. כשאני נזכרת בנשיקה שלי,,מהחששות מה יהיה,איך יהיה , מה הוא יגיד,, אני צוחקת,,צוחקת מהתמימות שיתה לי אז.. ולפעמיים אני אומרת חבל,,חבל שלא נשארה קצת מהתמימות הזאת היום היום בזנים המודרנים שלנו.. זכרונות מתוקים שתמיד יהיו בליבך ושתמיד יהיו בליבך גם,, אהבה,,אושר,,ושמחה חוקרת

למעלה