הנשים בסידרה...

Gizmo16

New member
רונה לגמריייי פריקית מאגניבה..../images/Emo28.gif

הסלנגים שלה כלכך תלושים מהמציאות, היא באמת מעצבנת לי את כללל הצורה
אורנה- מסכימה עם כל מילה, היא ממש חמודה ומדהימה. איילה- כנ"ל, וגם אני חשבתי על הקטע של הפיצה
הוא שילם לה על הפיצה
היא לא הרגישה עם זה קצת לא בסדר
חצופה
נעמה- ההתנהגות שלה ממש מעצבנת אותי. היא באמת מעצבנת. היא גם כל כך לא מודעת לעצמה שזה מדהים.

Gizmo16

New member
אבל את בת 21../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

בטוח חוויות את זה בעצמך, לא

MommyHug

New member
הקטע של הפיצה (שאיילה הזמינה)

ממש התעלמו לחלוטין מהעניין הזה, הוא לא אמר לה "זה לא מקובל" אלא אפילו עודד אותה שתזמין כל פעם... וגם עד שטרחה והזמינה גם בסוף לא אכלה??? ולמה פיצה ענקית וכו' וכו'... נראה לי שהיא בהחלט ניסתה להגיד משהו עם זה אבל ראובן התעלם לחלוטין מהצד האתי של זה ומהחוצפה. מילא היא הזמינה כשהיא שם, ושאלה את ראובן לפני, וגם שילמה על זה. אבל מאיפה הוא אמור לדעת שזה בשבילה כי היא לא ביקשה שהשליח יגיד שזה בשבילה, ואיך ראובן הבין שזה בשבילה ואיך הסכים לזה? ממש מוזר וגם לא נתנו לנו הסבר כלשהו, פשוט כולם התנהגו כאילו זה רגיל לחלוטין... ממש מוזר ובהחלט חוצפה מצידה......

MommyHug

New member
../images/Emo13.gif

אחרי שקראתי את התגובה שלי באמת ראיתי הרבה כעס... חחח... אני הייתי מגיבה לעצמי בדיוק כמוך!
לא, אני חושבת שזו מעט חוצפה מצידה והמון פריצת גבולות שהיא עשתה את זה מצד אחד ומצד שני גם לא ניסו להסביר את העניין, לא התייחסו לזה בכלל. אולי זה הדבולות שלי שבולטים בתגובה שלי. אני חושבת שזו התנהגות חורגת גבולות... לא הייתי מעזה לתת למטפל שלי לשלם עליי. אבל אולי זה רק אני

L L B

New member
זו באמת היתה חוּצפה מצד אילה...

כל העניין הזה עם הפיצה היה תמוהה מלכתחילה... ההזמנה... עניין התשלום... עניין האכילה לכשלעצמה... הצורה שבה רובן התייחס לכל זה... לא חושבת שפסיכולוג בחיים האמיתיים היה לוקח את האירוע הזה בכזו קלות ראש שכזו... העלילה בפרק הספציפי הזה בהחלט היתה הזויה ולא נשמאה אמיתי בעליל

עניין הפיצה ../images/Emo78.gif../images/Emo3.gif

אני לא כל כך מסכימה עם ההתנגדות לאכילת הפיצה - נראה לי שראובן הסכים רק בגלל שמדובר באיילה. הוא אפילו אמר שהוא שמח לראות אותה אוכלת, אני חושבת שהוא ראה בכך סימן טוב לאחר ההתאבדות שלה, אולי כי אוכל מסמל תאווה לחיים? מי שקרא את הספר של יורם יובל אולי זוכר את הפרק שהוא טיפל באנורקסית ונהג לאכול עימה. בהתחלה הגבתי כמוכם בתמיהה, אבל אז נזכרתי בספר של יובל והבנתי שיש מקרים שפסיכולוג צריך להיות גמיש, וזאת החוכמה - לדעת מתי להתגמש עם הגבולות. המקרה של אילה הוא באמת מיוחד ורואים שראובן ממש מרגיש צורך לגונן עליה, מעין יחסי אב-בת.

L L B

New member
יש מצב...

יש משו בדברייך... ואת הפרק הספציפי מהספר של ד"ר יובֵל קראתי דווקא בשבוע שעבר בפעם הראשונה... (אני כרגע בפרק של המוח
). חייבת לציין ששיטת הטיפול של ד"ר יובל באמת מיוחדת... אם זה בצורת ההתייחסות שלו למטופלים, אם זה בתגובות שלו למצבים מאוד קשים שלהם... הגישה שלו בכלל היתה שונה... כמו לדוגמא הטיפול בבחורה החרדתית, כשהם עשו את זה באוטובוס...(אופססס, לא נשמע טוב בכלל...
). חושבת שהם נעזרו רבות בספר של ד"ר יובל לעשיית הסידרה. יש הרבה אלמנטים דומים... או מזכירים...

NOAM1680

New member
מי זו רונה

האם זאות זואות שמרים במה היה בפרק הבאה כי לא ירעו אותה בכלל בהתחלה ? וגםצ לא מראים אותה באתה מי זו מטופלת חדשה ?

מאור 87

New member
מסכים בקטע של יעל.. היא מעצבנת רצח

ואני במקום ראובן מזמןןןןןןןןןןןןןן הייתי זורק אותה מהבית... התנהגות בלתי נסלחת.. אגב אני חדש פה

למעלה