הנשים בסידרה...

הנשים בסידרה...

רק אותי הן מעצבנות? אני מניח שזה כבר שטויות פסיכולוגיות שעולות אצל הטסריטאי כי תכלס זה דבר שדי חוזר אצל כמעט כל הנשים בסדרה אבל כן לא נכליל...לא כולן אני מניח שהמקרה הכי פחות מעצבן זה נעמה אז יש לה חבר שבעצמו שלח אותה אל ראובן והיא התאהבה בו אך זה לא הפריע לה להמשיך להיות עם החבר שלה..לעשות ביד לבחור בשירותים בפרק הראשון...למרות שיש מצב שהם היו פרודים באותו רגע אני לא ממש זוכר היא גם בגדה בו עם ידין זה עוד די מעצבן...אבל זה עוד כלום יש את אורנה שפה מה שמעצבן אותי בעיקר אני לא בטוח אם זה הטימטום שלה או סתם חרמנות בטיפול מסבירים בדיוק את הסיבות הנסתרות לכך שהיא עשתה את זה אך אני עדיין מלא בעצבים עוד לפני שהיא בגדה בבעלה היא יושבת אצל ראובן ומספרת לו שזה הולך לקרות זה לא פשוט קרה לה היא תיכננה את זה...בכלל היא בטח חושבת על זה הרבה זמן אם בעלה תמיד הרגיש את זה באוויר היא תיכננה את זה היא רצתה את זה ואז הם נסעו למלון ולא עשו את זה! חזרו הביתה...ויומיים אחרי זה עשו את זה! היו פה הרבה רגעים להתחרט לא נפל משומקום היה את הזמן לפני שהם נסעו למלון ויומיים אחרי זה ואז הם הזדיינו במשרד! לא בטעות...אלא בכוונה! ואחרי שהיא ישבה במשרד ערומה שותה קפה מרגישה מגעילה ובהמה והביעה את כל העצב והחרא שהיא סבלה מזה והיא כל כך מסכנה בעלה שואל אותה כמה פעמים הם שכבו והיא מספרת שאחרי שהיא כל כך סבלה שם וכל כך לא רצתה את זה וכל כך מסכנה היא עשתה את זה שוב! שוב!!! רק אותי זה מעצבן? רק אותי זה משגע? אני הייתי זקוק שישחרר עליה קצת עצבים כדי שאני ארגע מהנשים בסדרה איזה מין דבר זה לעשות הכי במודה הכי בכוונה ועוד פעמיים ועוד להבטיח שזה לא יקרה שוב...שטויות! אחרי שהיא סבלה כל כך הרבה איתו היא שכבה איתו שוב...למה שלא תשכב איתו עוד פעם נוספת באמת אני לא מבין איך אחרי דבר כזה אנשים נשארים ביחד ואישתו של ראובן? שזה השיא לדעתי מספרת שיש לה מאהב...מפילה הכל עליו גילה ואישתו רק תוקפות אותו ומאשימות על הקשר שלו עם נעמה כשבעצם לא קרה שום כלום...תכלס קורה שם משהו מאוד מזור שאני לא סגור עליו אבל זה בטח לא מה שקורה אצל איתו ו...עמי הזה היא בגדה בו ומצפה שהוא יבקש סליחה ועוד אחרי כל זה היא באה ובהכי סבבה שלה מספרת לו תקשיב ראובן בייב אני נוסעת לרומא להזדיין שבוע עם הסוכן ביטוח שלי דבר איתי ביי מה זה צריך להיות בקשר זוגי להגיד אני נוסעת לשבוע עם המאהב כשהיא חזרה משם כולה בוכה ומבקשת סליחה ומתרצת שלא היה כיף שם כמו רונה...רק הרתיח אותי עוד יותר לעשות מעשה כמו מבזה ועוד לתרץ אותו ולצפות שהכל יהיה בסדר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה ועוד ראובן אחר כך צריך לבקש סליחה אלו ממש דברים שמעצבנים אותי וזה קורה הרבה עם הנשים בסדרה רק אני רואה את זה? רק אני מתעצבן? מה דעתכם

עליסה מ

New member
תראה

קודם כל אני לא חושבת שיש טעם לכעוס על הדמויות בסדרה, ובטח לא להכליל ולומר ש"הדמויות הנשיות" הן המעצבנות, במיוחד כי כל הדמויות בסדרה נשיות חוץ מראובן ומיכאל (היה את ידין אבל הוא קצת מת אתמול בפרק- וגם לו לא היו חסרות יציאות שאפשר היה להתעצבן עליהן בכייף) . בכל אופן, זו סדרה, והתסריטאים בכוונה כותבים דמויות שהן שנויות במחלוקת ולעיתים נותנים להן נפח שהוא אולי בעולם האמיתי לאו דווקא היה לאותן דמויות , במיוחד בגלל העובדה שהם צריכים להמשיך לעניין אותנו. עצם העובדה שאתה מתעצבן על חלק מהדמויות ומזדהה עם חלק אחר או מראה סימפטיה לדמויות זה רק מוכיח שהם עושים את העבודה שלהם כמו שצריך. הסדרה מעולה, אין ספק..וחלק מזה היא שאנשים עושים שם טעויות. אם עלמה (יותר נכון אורנה) לא הייתה שוכבת פעמיים עם סידר, זה לא היה מעניין, ולא היה גורם לצופי הסדרה מה שנקרא- רגשות מעורבים כלפי הדמות. לא חוכמה להפוך את הדמויות לבלוקים של "טוב" "ורע" בדיוק כמו בחיים.. לכל דמות יצרו דברים שמעוררים סימפטיה ומעוררים הסתייגות. זה כל היופי

אני לא יוצא נגד הסדרה

הסדרה סבבה לגמרי אבל המוטיב החוזר הזה מעצבן אותי בסדרה נשים בוגדות בצורה הכי מניאקית שיש והגברים לוקחים את זה ברוגע מסויים ועוד מנסים לתקן במקום פשוט לקום ולהגיד לכי להזדיין הסדרה סבבה אני נהנה מאוד...אבל אני חש עצבים אדירים

Gizmo16

New member
אז מה עדיף../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo28.gif

מה עדיף
להראות מוטיב חוזר של גברים בוגדים
זה כבר נדוש
בכל סדרה שקיימת בערך יש גבר שבוגד
זהו, נמאס, מה, לנשים אין יצר מיני
לנשים לא קשה להישאר נאמנות
זה קשה, והגיע הזמן שיראו את זה גם בטלויזיה, במקום להמציא את הקטע הזה שהנשים הן אלה שנשארות בבית ובוכות ונגעלות מהבעלים שלהן, שיהיו גם קצת גברים שירגישו את תחושת האומללות והחוסר אונים
מעצבן אותך שהנשים בוגדניות
אותי מעצבן לראות סדרות שיש שם גברים שבוגדים על ימין ועל שמאל והנשים שלהן עוורות לראות את זה. קח את הסדרה החדשה- עקרות בית נואשות, למשל. מתוך 4 עקרות: אחת בוגדת בבעלה, השניה בעלה בגד בה ועזב אותה, השלישית בעלה בגד בה והיא לא ידעה על כך, הרביעית בעלה בוגד בה ועדיין לא יודעת על כך. אותי זה מעצבן, זה היחס הכי טוב שהם יכולים לתת
3 נשים נבגדות ואומללות, ורק אחת שבוגדת? פפפפ.

דווקא לכל בגידה כאן היתה סיבה ברורה

ומה שמרגיז אותך אולי זה שאישה בוגדת בקלות ולא גבר... מותק.. אנחנו בשנות האלפיים...אני מניחה שלגבר היית מתייחס יותר בסלחנות.. לא?

אותי עיצבן הקטע עם אורנה

שהיא אמרה לפי שהיא נסעה עם סידר "אני חייבת לעשות את זה" מה היא בדיוק חייבת לעשות, לבגוד בבעלה? אישה משוגעת [דמות ><]

שרונסקי

New member
בעיני אכן גילה מעצבנת, ובאמת יוצרת

קואליציה עם יעל, דבר שלא לגיטימי. בנוסף, היא פספסה אתמול, כרגיל. השיקוף היה במקום, אבל כשראובן חטף עצבים שוב, מחמת הפגיעה , על הרצון שלה לקום ולברוח מהבית, במקום להגיד לו שהוא מאוים ולכן הוא מגיב בתוקפנות (יתכן ולא אהיה כשתחזרי) היא שתקה, ושוב היתה הסלמה, שבה אף צד לא ראה את הפחד של השני, שגורם לתוקפנות הזו. בעיני זו פשלה של מטפל. בטח בשלב הזה, שהם ניסו להגיע אחד לשני וקצת הצליחו. אז - לגבי הדמויות הנשיות: גילה אכן מניפולטיבית ומרגיזה יעל מרשה לעצמה, אין לה שום מקום שעוצר ולוקח אחריות על מעשיה, וזה מרגיז. עם כל ההבנה , יש מקום לפחות להגיד, הבגידה הזו היתה נמהרת ומטופשת, אכן, גם ארנה לא מעוררת סימפטיה, למרות שפעם שעברה ריחמתי עליה, איך היא הביאה את הדברים 'לאבדון', כאילו בכוונה. לכן, אין כמו איילה. שגם היא כמטופלת לא קלה, מכריחה את ראובן ל'עבוד' הרבה, לשאול ולדחוף, אבל אישיותה מאד מעוררת כבוד, יחד עם חמלה.

חושבת כמוך, איזה כיף לי שאת כותבת

וחוסכת לי את המאמץ
, אני פשוט חותמת אחר דברייך: "גם אני חושבת ככה"

Gizmo16

New member
איילה באמת מדהימה..../images/Emo28.gif

ומהשבוע הראשון אהבתי את הדמות שלה ואת הטיפול שלה יותר מכל האחרים... אבל אורנה, עם כל הכבוד, אי אפשר להגיד שהיא לא מעוררת סימפטיה כי זה אישי לכל אחד. אם יש כאן כמה שהם שמנים ושיש להם יחסים גרועים עם ההורים שלהם- הם יכולים מאוד להזדהות עם אורנה. אני לפחות מרגישה שאני בהחלט יכולה לראות את עצמי ככה בעתיד. כשאתה שמן ההערות שנותנים לך ושאומרים לך בהחלט יכולות להביא למצב שלא תהיה מרוצה מעצמך אף פעם- וככה גם לא תהיה מרוצה מאף אחד שמסביבך. בעלה הראשון- חנון. בעלה השני- ערס. סידר- מניאק. זה לא שהם באמת ככה, אבל היא עושה אותם ככה כי אם היא תאהב מישהו ותתלהב ממנו באמת ולאורך זמן, היא אולי תהיה מאושרת והיא לא יודעת איך להרגיש מאושרת. אני לא פסיכולוגית או משהו אבל לדעתי ההתנהגות של אורנה מאוד מובנת והגיונית וממש לא מעצבנת. אבל כל אחד ודעתו...

Gizmo16

New member
אוקיי, אני מצטערת שאני../images/Emo28.gif

כאילו מתקיפה ובאמת שאין לי שום דבר נגד אף אחד אבל או שאנשים פה ממש שטוחים (לא שטחיים, שטוחים- כמו תקליט) או שהם ממש צבועים. אין לך אופי
אישיות
אף פעם לא היה לך קטע שאמרת "אני פשוט חייבת לעשות את זה ולא יעזור"? את לא מכירה את זה? אני נניח שמנה והיו לי מלא קטעים שידעתי שזה רע אבל הייתי פשוט חייייייבבבתתתתת לאכול את הגלידה הזאת או את השוקולד הזה, אפילו שאני בדיאטה ואפילו שהכל, הייתי פשוט חייייבת. יש דברים שהם לא טובים אבל מרגישים שפשוט חייבים לעשות את זה ולהוציא את זה אחרת אי אפשר לחשוב על שום דבר חוץ מזה כל היום וזה משגע את השכל. אף אחד כאן לא מכיר את ההרגשה הזאת

Gizmo16

New member
יותר גרוע מגלידה?!?!?!../images/Emo28.gif

סתםסתם
יותר גרוע מבגידה
מה, רצח
מילא, העיקר שאת מכירה...

הממ אני לא בטוחה

אחרי הכל, אני קצת בת שלושעשרה, מה אני כבר מבינה
לפעמים יש לי קטעים שאני מרגישה שאני חייבת לעשות משהו אבל אני עוצרת את עצמי כי אני מפחדת מההשלכות... :\

ככה

את אורנה אני אוהבת מאוד! גם את השחקנית וגם את הדמות. אני חושבת שהדגישו את זה שהיא יודעת שזה הולך לקרות כדי להראות שמשהו דפוק אצלה. נעמה נפקדה מאברי כשהיא התחילה עם השטויות שלה עם גברים אחרים היא גם אחלה. את יעל אני מאוד מאוד אוהבת, את הדמות, חוץ מהקטע שבאמת האשימה את ראובן בבגידה שלה. מוזר. גם את גילה אני אוהבת ומעניין אותי לדעת יותר מה הסיפור שלה. ואני עכשיו ממש ממש אוהבת את איילה, ומזדהה איתה הכי הרבה, בעיקר עם הסיפור עם ההורים. כל הדמויות מצוינות חוז מידין שלא אהבתי

סלינוש

New member
הנשים בסדרה

יעל נרקבת ומאשימה את ראובן בהכל. (אגב הטיפול שלהם ממש מטריד בעיני. יותר כמו שדה קרב. יעל ו(מ)ג(ע)ילה חוברות יחדיו בכדי לקטול את האמאמאמא של ראובן. יפה לו שהוא נשאר שם. אני מזמן הייתי מתחפפת... ונעמה? חיצונית היא מהממת. ברור. אבל הרי היא מתוסבכת לגמרי. והוא עוד יודע. מה הוא צריך את זה בכלל...? אני כל כך לא אוהבת את הדמות שלה. המון בוטות, ציניות, וגם היא חצופה. איילה זהב. כאילו, כואבת, מבולבלת, דורשת חיבוק.. גם לה לא חסר, יש לה קטעים לא ברורים, ןגם היא חוצפנית קצת (אכל אותי שהוא הזמינה פיצה לשם. ממתי זה מקובל??) אבל יש בה משהו.. כל כך פגיע. גם את אורנה אני די אוהבת. אפילו שהיא הייתה עם סידר. בכלל, הם זוג מדליק, ואני רוצה שיהיה להם הפי אנד. אני לא יודעת מה יש בה, באורנה, שגורם לי לאהוב אותה. אני דווקא אוהבת את הטון דיבור שלה, הכאילו אחיד, ללא רגשות, זה שכמשחק של עלמה היה עליו ביקורת. אנשים כן מדברים ככה במציאות,לדעתי זה מכוון. על סמך הפעם הבודדה שלה בסדרה, אני חושבת שהיא חביבה, אבל לא סביר לי שילדה בת 16 תדבר בכזו פתיחות עם אבא שלה, או שתבוא ותשאל את אמא שלה אם יש לה מישהו. זה לא עובד ככה... מה גם שהקטע עם "נוני" הביא לי קצת קריזה. היא קצת "פריקית מאגניבה" כזאתי.

למעלה