הנקת תאומים

הנקת תאומים

האם למישהו יש רעיון איך עושים את זה? הבנות שלי כמעט בנות חודשיים (היו בפגיה 6 שבועות) אני מצליחה להניק כל אחת בנפרד, אבל לא את שתיהן בו זמנית. מכיוון שזה לוקח המון זמן, לא נראה לי שאני יחזיק ככה מעמד, אלא אם אני יצליח להניק בו זמנית. למישהי יש רעיונות? אורית

נעהקוש

New member
תאומות, איזה יופי../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

חברה שלי הניקה את התאומים שלה עד גיל שנה וחודשיים, ובהצלחה. היא הניקה אותם בו זמנית, אחזה בשניהם, וכל אחד ינק מצד אחד. נראה לי קשה מאד, אבל אפשרי, בעיקר בהתחשב בעובדה שככל שהתינוק גדל משך היניקה קצר יותר. בהצלחה רבה רבה.

מזמינה אותך אישית לקומונה שלי

בקישור שאביטלה כבר נתנה לך. הכי נוח הוא להניק את שתיהן בתנוחת פוטבול. לשבת על ספה ולהרים את הרגלים על שרפרף. לשים שלי כריות מצדדייך ועליהן כרית הנקה או לחילופין - שתי כריות קשות של הספה ועליהן שתי כריות נוצות רגילות. חשוב להגיע לתנוחה שבה שתי הידיים שלך חופשיות לגמרי. כך את יכולה למקם את שתיהן עלייך ואז לחבר אותן בזו אחר זו. מצרפת לך תמונה של מאיה ויובל שלי, בני השש כשהיו בני חצי שנה. ועוד תמונה של שירה ורוני שלי - כשהיו בנות חודש. ההבדל הוא שעם מאיה ויובל לא היתה לי כרית הנקה... אם את גרה בסביבת מודיעין - אולי אני יכולה להגיע ולעזור לך?

הנה שירה ורוני

וקישור לאלבום של הקומונה שלי. מחכים לך שם

למעלה