הנקת תאומים

sagitlaleche

New member
הנקת תאומים ../images/Emo20.gif

ניתן להניק תאומים, והנקה אף יכולה להקל על הטיפול בהם. למרות שלא כל ההנקות הן יחד, כדאי ללמוד תנוחות הנוחות להנקת צמד. הגוף יודע לייצר את אספקת החלב הדרושה לשני תינוקות (ואף יותר). כדאי להגיע למפגשי לה לצ'ה ולשמוע על הנקה בכלל, ולקרוא ספרים בהם מוקדש פרק להנקת תאומים. בהצלחה.

17אושרת

New member
יש לך המלצות על חומר בנוגע להנקת

תאומים? את נושא ההנקה עצמה אני מכירה, כי הנקתי בעבר את בני עד גיל 8 חודשים. מאוד נהנתי ( וכנראה שגם הוא) מההנקה ואינני רוצה לוותר על ההנקה גם עם התאומים. אני כרגע בהריון ויש עוד זמן, אבל נראה לי שכדאי שאדע קצת פרטים על איך מניקים תאומים? ביחד? לחוד? האם אפשר להחזיק שניים ביחד? וכו' וכו' . אשמח לשמוע פרטים נוספים. תודה, אושרת

sagitlaleche

New member
ספרות בנושא הנקת תאומים ../images/Emo20.gif

לליגת לה לצ'ה יש ספרים רבים העוסקים בתאומים. נתחיל בספר בסיסי בשם: The Womanly Art Of Breastfeeding שניתן להשיגו בכל קבוצת לה לצ'ה בארץ. כדאי להתעדכן בכל מה שקשור להנקה וגם לגבי תאומים. ספרים נוספים של ליגת לה לצ'ה, שאפשר למצוא בחלק מהקבוצות ואם לא להזמין דרך הקבוצה או ישירות מהאתר של ליגת לה לצ'ה הבינלאומי: E211MOTHERING MULTIPLES: Breastfeeding and Caring for Twins or More! Revised Edition. אפשר לגשת ישירות לאתר של ליגת לה לצ'ה ולראות מה יש להם להציע בתחום הקטלוג. כמובן שגם להגיע לקבוצת לה לצ'ה ולשמוע מידע עוזר מאוד.

sagitlaleche

New member
ליגת לה לצ'ה../images/Emo20.gif

כתובת האתר שלא נכנסה להודעה הקודמת: www.lalecheleague.org

17אושרת

New member
האם יש חומר בעברית?

איך אפשר להגיע למפגשים של ליגת לה לצ'ה באיזור השרון? תודה אושרת

sagitlaleche

New member
מפגשי ליגת לה לצ'ה ישראל../images/Emo20.gif

גשי לאתר ליגת לה לצ'ה הישראלי: www.LLLisrael.org.il וחפשי 'פעילות' לגבי ספרות בעברית, יש מעט, אבל אפשר לנסות בספר: "הנקה פשוטה וטבעית" שניתן להשיג בקבוצות ואצל מדריכות.

למעלה