הנקת פגים

katina30

New member
הנקת פגים

אני ילדתי בת בשבוע 34 בבי"ח רמב"ם, ולכן היא נשארה בפגיה שבועיים ימים.הגישה בפגיה בבי"ח זה היתה לא לנסות להניק עד שבוע 37 כדי לא לתסכל את עצמי וכמובן את הילדה,כיוון שבשבועות אילו רפלקס המציצה מאוד חלש...ואני כאמא טריה וחרדה לפגית, שעדיין לא נמצאת אפילו בהשגחתי, האמנתי למנוסות ולמקצועיות ממני,והמשכתי לציית ולשאוב ממחלבתי...במשך 3 חודשים שאבתי ושאבתי ושאבתי כל 3 שעות ביום ובלילה...עד אשר הגעתי ליועצת הנקה טובה שהושיעה אותי ואת ביתי, ובזכותה התחלתי להניק שנה שלמה. לפני 4 ימים חברה שלי ילדה גם בשבוע 34 בבי"ח תל השומר/שיבא, ומאוד רוצה להניק אך גם שם הגישה להנקה היא לא להניק בשבוע זה.(התינוק צריך להישאר בפגיה עוד שבוע ). ברצוני לדעת מה דעתכן בנושא? האם גישה זו נכונה? הייתי מאוד רוצה לעזור לחברתי להניק. האם קיימת אפשרות שיועצת הנקה תיכנס לפגיה?האם אתן יכולות להפנות אותי למישהי באזור זה? תודה ,

etoka22

New member
אני בבעיה דומה- האם הצלח להניק אחרי

ששלושה חודשים לא ינקה ממך? האם לא התרגלה לפטמת הבקבוק? האם יש לי עוד סיכוי התינוקת שלי בת חודש וחצי?

katina30

New member
הנקת פגים- לא להתייאש!!!!

לאחר חודשיים של תסכול גדול מאוד קיבלתי המלצה לפנות לדר' מירה ליבוביץ, שיושבת במרכז ההנקה הארצי במושב אודים. לא היה לי כבר מה להפסיד והחלטתי שאם החזקתי מעמד עד עכשיו(שאבתי כל 3 שעות ביום ובלילה)כדאי להמשיך לטרוח.יש לציין, שבלי תמיכתו של בעלי היקר לא נראה לי שהייתי שורדת עם השאיבות הסיוטיות האלה. הוא עודד אותי לאורך כל הדרך ,ואני מקוה שגם בעלך תומך ומעודד. בקיצור, נסעתי אליה לפגישה של שעה בדיוק והשקעתי 400 ש"ח שהוציאו אותי מהתסכול. לאחר חודש נוסף של ניסיונות התחלתי להניק, ולא הפסקתי עד שילדתי הגיעה לגיל שנה ו3 חוד'. מסתבר שרוב יועצות ההנקה ברחבי הארץ ובבתי החולים למינהם עברו קורסים קצרים בהנקה, ולפי מיטב היכרותי עם מספר גדול מהן, הן טובות בעיקר בלתת פטמות סיליקון, ש-ורמות לתינוק להתרגל לפלסטיק הנוראי הזה , שהוא לא שונה מהפטמה של הבקבוק. יועצות ההנקה של לה לצ'ה עברו הכשרה מקצועית הרבה יותר ארוכה ורצינית בתחום ההנקה, ולכן כדאי לפנות רק אליהן. לגבי דר' ליבוביץ, אומרים שהיא הגורו של ההנקה בארץ ודרך אגב היא גם רופאת משפחה.היא אישה מקסימה שפשוט למדה אותי ואת הפרגית הקטנה שלי מה לעשות בהנקה, ופשוט תרגלנו ותרגלנו עד שהצלחנו ביחד, עם הרבה כח רצון, התמדה, ובעיקר עידוד... הטלפון שלה הוא: 09-8858256 אני מאחלת לך מכל הלב המון הצלחה....!!!!!!!!!!

etoka22

New member
תודה רבה על התשובה המפורטת

אצור עימה קשר, האם כל שלושת החודשים האכלת מתוך בקבוק?

mishimashu

New member
המשך..הנקת פגים

אכן כן,שאבתי כל 3 שעות לבקבוק ומיד האכלתי מאותו הבקבוק. בגלל שהיה לי חשוב לא להאכילה תחליפי חלב, לא היתה לי אפשרות לאגור בהקפאה, ולכן לקחתי מ'יד שרה' משאבה גדולה ומהירה יותר (מומלץ בחום- כדאי פשוט להתקשר ל'יד שרה' במקום מגוריך ולשאול אם יש במלאי).

למעלה