הנקמה המתוקה

סול33

New member
הנקמה המתוקה

אתמול אחי היתחתן . מזל טוב. בריקודים הודעתי לגיסתי אחות של בעלי שהכלה בהריון. הגיסה מהההההההההה..... אני כן. הגיסה ולא אכפת לכם המשפחה. אני מה יותר טוב להיתחתן בהריון , להיתחתן לא בתולה, להיתחתן אחרי תפירת בתולים? זוכרים אמרתם לעקוץ. עשיתי מה שאמרתם . היה כדאי. ומי שלא מבין ממני משפחתו של בעלי ביקשו בתולים אחרי החתונה. והבת שלה עושה מחר תפירת בתולים.

נוי3

New member
אחלה של נקמה!!

איך היא הגיבה? האם חמותך הגיעה לחתונה או שלא???

סול33

New member
גיסתי כמעט נפלה

חמתי לא הגיע לחתונה ברוך השם. גיסתי גם אמרה שעדיף שלא תגיע. כנראה שמכירים אותה.

עציון

New member
למה בעצם צריך לתפור בתולים?

ראיתי מודעה באיזה עיתון( נדמה לי המודיע) שאפשר לקנות באופיס דיפו בתולים מיד שניה. אז למה לתפור? ועוד מקבלים בונוס את זו שאיבדה אותם....

סול33

New member
דור ישן

המשפחה של החתן לוחצים אליו להיתחתן עם הבת רק בגלל שהם חושבים שהבחורה בתולה.

שש שבע

New member
את האמת, להתחתן בהריון זו בעסה.

הכלה עם בחילה, מתעלפת, עם סחרחורת, והשמלה לוחצת, היא לא יכולה לנשום, כולם סביבה, אין לה אויר, תאמינו לי אני מכירה את זה חיתנתי אחת כזו, וכל מדידה הקיאה לי לפחות פעם אחת.. וחבל עוד לא מספיקים לתפקד כו זוג נשוי, הם כבר אבאמא. סתם טפשי וחבל. ברור שאם זה קורה עדיף להתחתן, אבל מראש? זה מלמד שחסר קצת שכל באבטיח של הכלה.

mariana

New member
סול אחלה רעיון

אבל אל תתיאשי תמשיכי לעקוץ כל עוד הם יפגעו בך. והכלה באמת היית בהריון?

איך בהריון אם הלכה לתפור הבתולין?

"חנל'ה התבלבלה מה פתאום זה ברית מילה והיא עודנה בתולה........." רק חסר שיישמו את השיר הזה. ה' ישמור. אני באופן עקרוני מחזקת את דברייך ששית אבל רק בנושא הבחילות. אמא שלי כל כך שמרנית אבל יש לה משפט מפוצץ : "בדיקות פוריות לפני החתונה והכי רצוי ואם ניתן הריון לפני החתונה". ברור שלא עם כרס של חודש תשיעי ואם יש תחושות רעות של בחילות וכל זה אז זה בכלל נורא. וזה מזכיר לי סיפור שחבל לכם על הזמן. אני אספר אותו בהמשך.(ואם שכחתי תזכירו לי את סיפור הטבחית)

איך בהריון אם הלכה לתפור הבתולין?

"חנל'ה התבלבלה מה פתאום זה ברית מילה והיא עודנה בתולה........." רק חסר שיישמו את השיר הזה. ה' ישמור. אני באופן עקרוני מחזקת את דברייך ששית אבל רק בנושא הבחילות. אמא שלי כל כך שמרנית אבל יש לה משפט מפוצץ : "בדיקות פוריות לפני החתונה והכי רצוי ואם ניתן הריון לפני החתונה". ברור שלא עם כרס של חודש תשיעי ואם יש תחושות רעות של בחילות וכל זה אז זה בכלל נורא. וזה מזכיר לי סיפור שחבל לכם על הזמן. אני אספר אותו בהמשך.(ואם שכחתי תזכירו לי את סיפור הטבחית)

סול33

New member
סיגליהיא

אישתו של אחרי היתחתנה בהריון. רק לפני שבוע הם ידעו. זה הריון מתוכנן הם גרים שנתים יחד. לא היו לכלה בחילות. תופרת בתולין בת אחות של בעלי. זוכרת?

סול33

New member
לא מפסיקה לצחוק ממך

אישתו של אחי. ביום שלישי הם היתחתנו.

הבנתי, הבנתי!

היית עונה לה : "עדיף לחיות עם בושה מאשר לנסות ולזייף הלכה".

והנה סיפור הטבחית:

במסגרת עבודתי אני זאת שקולטת עובדים חדשים ומקבלת פרטים מלאים עליהם. עובדת אחת יום אחד מרכלת על ההיא שהתחתנה בהריון והבת של זאת שהתחתנה בהריון ואיפה עידן התמימות שהיה בתקופתה, ומה אגיד ? כאילו היא תמימה שהתחנתנה כשרה לחלוטין. (ואני מדברת על אישה שכיום היא בת 50!!!!, דהיינו התחתנה בשנות ה 60 לפחות ועדיין לא היה מודרני כמו היום). קבלתי עליה הקריזה ובאתי לה בשקט באוזן ולחשתי לה: "אני מכירה הריון של 7 חודש עד 9 מקסימום, אבל מעולם לא שמעתי על לידה בחודש שלישי"!!!!!!!!!!!!! דהיינו ההיא בכלל התחתנה כשהייתה בהריון בחודש שישי!!!!!!!!!! סתמתי לה את הפה חזק חזק. והכי חשוב שחיתנה לפני ארבעה חודשים את ביתה ובחילת החודש הזה היא ילדה !!!!!!! אז?

שש שבע

New member
בשנות שישים

עשו בדיוק מה שעושים היום, רק אז לא פירסמו בראש חוצות, ולא נתנו לזה הכשר, היום יש על הריונות כאלה, כמעט חותמת בד"ץ, מה נאמר בפרקי אבות "הזהרו מהצבועים....."

הסיפור של תפירת הביתולין מזכיר לי

את הסיפור עם הבשר שאמרה האם לביתה לשם למטה (במקום הביתולין) למחרת הכלולות בא החתן אל בית אימו כולו שמח וטוב לב. אימו שואלת באם ראה דם על הסדין והתמים עונה לה:"לא רק דם אמא, צדיקה גדולה האשה לה נישאתי- אפילו חותמת הכשר הבד"ץ היה שם".

למעלה