הנקמה המתוקה!

הנקמה המתוקה! טוב חבר'ה,אני פשוט בהלם. ממש בהלם.הכי הכי הכי בהלם!נשארתי פעורת פה! הבנאדם לא מכיר אותי בקושי,מאיפה הוא מביא את כל העובדות המטופשות האלה. בכל הקשר עם חבר שלי לשעבר-בחיים אבל בחיים לא דיברתי איתו(האח של האקס)ו!רק עם אחותו... והוא ישר אמר(הוא לא ידע שאני מתכתבת איתו) שאני ילדה חרא,שתופסת מעצמי,כולה בת 18 19..שמה שהכי או יותר נכון רק חשוב לי זה הכסף,שהוא ראה שאני שמה עליו עין ואם רק ירצה הוא יכול לסובב אותי על האצבע הקטנה ולהתייחס אליי כמו כלב.אבל שזה לא אתגר-כי בחורות כאלה מחפשות רק דבר אחד. וווואוו נשארתי בהלם. הבנאדם לא דיבר איתי אף פעם-כמה שהייתי אצל אחיו -לא משנה כמה -אפ'פעם לא דיברתי איתו! וכמו שנראה לי האחיות וההורים של האקס שלי והמשפחה שלו-חוץ מאחיו-ממש מחבבים אותי. לא שזה משנה לי כרגע... אין זה הכניס אותי לעצבים. למה מי הוא בכלל,ומה הוא המציא?!?!מאיפה הוא מביא את הדברים האלה?! הוא כ"כ בטוח בעצמו....אז ספרו לי חבר'ה,איך אני נוקמת בבנאדם כזה? איך אני משפילה אותו?רומסת אותו? מה אני יכולה לעשות... סליחה על החפירה,תודה על העצות.

את מאמינה לו? אם לא אמר את האמת, מה אכפת לך? תגידי לו ולכולם שדבר שטויות, ותוכיחי את זה. תגידי שאת יודעת שאת בחורה מצוינת שלא נותנת בקלות, ושהרוצה להשפיע עליך יצטרך להתאמץ. תגידי שאת בחורה רוחנית, שאוהבת דברים יפים ויוצרת קשרים רגשיים עמוקים. סתם אידיוט.

לא נראה לי שהוא מרכל עליי אבל פשוט אני לא מבינה מאיפה הוא הביא את הדעות הקדומות האלה:"ילדה פלצנית,תופסת מעצמה,אוהבת כסף,וכו'-במיוחד הקטע שיוכל בקלות לשחק איתי......"חחחחחח אני רק מחכה לרגע שהוא ינסה להתחיל איתי,כדי לראות עד כמה מהר הוא יכבוש אותי,כביכול.

מה נסגר איתך? גם פלירטת עם אח של האקס שלך תוך כדי שאת משקרת לגבי הזהות שלך וגם יש לך תלונות שהוא התעצבן והתפוצץ עליך כשגילה? ועכשיו את גם רוצה לנקום, לא מספיק פגעת באנשים האלה? די, תתבגרי קצת. זה שאת עוד לא בת 18 לא אומר שאת צריכה להיות גם רעה ואגואיסטית.

פלירטוט או קשר? אם נהגה אליו בדרך של נצול ומשחק, יכל לכעוס עליה. אם יצרה אתו קשר בדרך מכובדת, אין לו מה לכעוס עליה. זכותה ליצור קשר עם מי שתרצה, ושתחזיר לו כגמולו.

היא אמרה שהיא מאד מחבבת את האח של האקס, ולכן סביר שזה לא היה נצול ומשחק ברגשותיו אלא יצירת קשר אמתית וטובה.

אני לא צריך להבין אתם מדברים פה בצורה זולה. אתם יוצרים קשרים עם אנשים רק כי אתם נמשכים אליהם גופנית. רק עכשו הבנתי את זה. לא ידעתי, שזו הרמה פה. באינטרנט יש כל מיני אנשים, ואני בטוח שבסוף אמצא גם איכותיים.

מספיק עם הויכוח הזה כל הזמן מדברים פה על משהו אחר לגמרי. על להתחיל עם האח של האקס שלך, לשקר לו מי את ואח"כ כשהוא כועס עליך לזמום איך להרוס את חייו. איפה פה ההנאה, החיבה והקירבה שאתה מדבר עליהם? לפחות תדבר לעניין ותייעץ את העיצות שלך במקום המתאים ובמקרים המתאימים להם. די לחזור על אותו דבר כמו מנטרה בלי קשר לנושא שמדברים עליו!

אני אמרתי לה לא לשקר, אלא אם היא מחבבת אותו, ליצור אתו קשר בדרך נעימה, מתחשבת ואמתית. לתת לו רגשות ולפתח אתו מערכת יחסים. אמרתי לה, שאם היא מתכונת לנצל ולשחק אתו, ברור שאחיו יכעס. אני חושב שהייתי מספיק ברור.

אבל השאלה אם זה מוצדק אם זה לא מוצדק, לא צריך להיות אכפת לה שיכעס. אם זה מוצדק, צריך להיות אכפת לה. אם הוא מספיק נחמד, ידע להתגבר על הכעס הלא רציונלי ולהשתיק את עצמו.

ס א ט י ן

New member
בטח שמוצדק תגיד לי, אם היה לך אח ועכשיו הוא היה מתחיל לצאת עם האישה שאתה כל הזמן מדבר עליה- זו לא בגידה מבחינתך? קשר בין אחים הוא קשר חזק ויש דברים שפשוט לא עושים אחד לשני...

לא אם הוא מחבב אותה והיא רוצה אותו, זכותם לצאת ולהיות בקשר. אני לא מתעסק בקנאויות טפשיות של גיל ההתבגרות.

הוא לא גילה כלום הואעד עכשיו לא יודע מי אני.זה מה שעיצבן אותי!שהוא מביא תאוריות בלי להכיר אותי

free soul

New member
נקמה זה לא כיף...../images/Emo4.gif תקראי את החתימה שלי- השורה השנייה../images/Emo13.gif

ס א ט י ן

New member
את אמיתית? לדעתי הוא פשוט הבין את הכוונות שלך לגביו והוא החליט שזה מה שזה אומר עליך לדעתו... ותעשי טובה, מה את ילדה קטנה? את רוצה לנקום בו? תתרחקי מהם, וכך תעשי לעצמך טובה גדולה.

למעלה