הנקודה מעל ה-"ו"...

הנקודה מעל ה-"ו"...

שימו לב, זה ההבדל ביני לבינו (אוֹמניבור, עם חולם-מלא ומנוקד !) זה כמובן בשיתוף עם מנהלי הפורום. הרי הפורום מנוטר, ומשתתף חדש עובר אישור. ניחוש: מדובר על ההוא עם השם של החתולה שלי ("מיצו"). אלוף העולם בקומבינות, שקימבן את מנהלי הפורום. שיהיה במזל, חבר. בוא, יש מקום גם בשבילך. במקומך - גם אני הייתי שוקל החלפת שם. ואין מה לדבר: בחרת שם יפה. ולפי מה שראיתי עד עכשיו - הפוסטים שלך יעשו כאן בלגן גדול. יאללה, לך על זה. ממילא הפורום הזה נהיה חממת קללות על סטרואידים.

נשום עמוק. הרגע. ונסה להנות מהשיעור.

אתה כועס עכשיו, וכותב מתוך אגו. הדבר האחרון שהייתי מצפה ממך הוא לגירסה משלך של שירשול ה"התחזות לאומניבור". ואני לא מכיר אותך.

בועז בר

New member
מנהלים! - רחמים על הפורום...

בבקשה, הספיק לנו
רחמים אחד. זה ה"אינטליגנט" כבר חצה כל גבול עם השתלחויות אישיות, בדיוק כמו האידיוט המקורי, ועכשיו, מה עכשיו? - פתאום טרiל של טרול?!
- יש גבול לכל תעלול
. שיחזור בניק אחר [הוא ממילא כבר מכיר את התרגולת ואת הנוהל], יתאפק כמה שיוכל וחוזר חלילה...

הבלדה לאומניבור ושות'

NEVER ARGUE WITH A FOOL by Dr M C Gupta It is best not to argue, But if you do at all, Never do so with a fool. A fool can defeat all. He does not care for the facts. He does not know debate. He’s a stranger to reason. Logic he can negate. In the end the fool will win, His logic is so strong! Decides what he does not like And then it must be wrong! It’s better to keep quiet When challenged by a fool. Else, to prove his own wisdom, He will make you a tool. It is hence my policy To not respond to those Who ask questions not to learn But to be bellicose

NEVER ARGUE WITH A FOOL by Dr M C Gupta It is best not to argue, But if you do at all, Never do so with a fool. A fool can defeat all. He does not care for the facts. He does not know debate. He’s a stranger to reason. Logic he can negate. In the end the fool will win, His logic is so strong! Decides what he does not like And then it must be wrong! It’s better to keep quiet When challenged by a fool. Else, to prove his own wisdom, He will make you a tool. It is hence my policy To not respond to those Who ask questions not to learn But to be bellicose​

gray

New member
Don't argue with idiots.

They'll drag you down to their level and beat you with experience. ...

h a j b i

New member
הפורום כבר תקופה לא בניטור

אני מציע לך לחזור בך ומהר.

gilbola

New member
הפורום בניטור ממשוגע אחד לאחר..

ראיתם את המירוץ GP האחרון?? איזה טירוף? אופס סליחה, טעיתי בפורום.. רק באהבה

h a j b i

New member
אז?

אני אתן לך מינימום קרדיט ואני שיש ל את רמת ה- IQ הנדרשת להבין למה זה עדיין כתוב למעלה. אם אתה לא מבין, פנה אלי ב-

למעלה