הנקה

kars01

New member
הנקה

אני מתה מפחד להניק, אמי לא הניקה אותנו ויצאנו בסדר גמור אחותי, אחי ואני. אני מבינה היטב את היתרונות של הנקה לתינוק אבל כשאני קוראת על פצעים בפתמות, דימומים וכו"ל....אני קופאת. מה אפשר לעשות?

SheeraGSilver

New member
הנקה

שלום אני אמא לילד בן שמונה חודשים, שיצאו לו כבר שיניים... והשד לא נורא כל כך עם השיניים זה קצת כואב אבל לא נורא, כאשר חושבים על היתרונות של ההנקה אפשר להתגבר על הכל... בהצלחה...

sagitlaleche

New member
הנקה ../images/Emo20.gif

רובנו שייכות לדור הביניים שלא ינק וקשה לנו לשאוב תמיכה מהדור שגידל אותנו, ולפעמים אפילו מהסבתות שלנו... נכון, גדלנו ויצאנו בסך הכל בסדר, אבל היום יש בידינו ידע ואפשרות להגיע לידע כיצד להניק ואיפה למצוא עזרה ותמיכה. פצעים, דימומים וסדקים בפטמות אינם נחלתן של כל האמהות וחשוב לדעת כי כל אלו הם סימן לתינוק שלא מתחבר טוב לשד. לשם כך יש אותנו, כאן או בקו התמיכה 1-800-350-440 ואת יועצות ההנקה המוסמכות IBCLC שיכולות לעזור בעת הצורך. ברוב בתי החולים בארץ יש כיום יועצות הנקה כנ"ל ואפשר להצטייד בשם של יועצת בבית החולים לקראת הלידה כדי לקבל הכוונה. בנוסף, להנקה, כמו לכל דבר בחיים אפשר להתכונן. כדאי להגיע למפגשי ליגת לה לצ'ה באזור (כדאי להתעדכן באתר של ליגת לה לצ'ה) ולראות נשים מניקות ולהצטייד בחומר מתאים על הנקה (ספרים, דפי מידע וכו') ולהפגש עם נשים מניקות מהשכונה, לשוחח על קשיים ולהתכונן לתקופה שיכולה להיות נ-ה-ד-ר-ת! בהצלחה.

למעלה