~~~~ הנקה מתישה ~~~~

מורו1

New member
לאיימי היקרה תודה על התשובה ו...

אני יודעת טוב מאוד שזה רעב מפני שכבר ניסיתי להסיח את דעתו מספר פעמים או לצאת לטיול נחמד ובכל זאת הוא מבקש לאכול וכיצד אני יודעת זאת? מפני שהוא מוצץ את הידיים ומשמיע קולות של רעב (שרק אני מבינה אותם) והוא לא מפסיק לבכות וההיפך הוא מתחיל יותר ויותר לצ - ר- ו - ח ללא הפסקהעד שהוא מקבל ציצי ואז הוא משמיע קולות מסכנים של "או סוף סוף אוכל". וזה עדיין קשה...

מורו1

New member
~~~~ הנקה מתישה ~~~~

שלום גבירותיי הנכבדות, בני בן חצי שנה ואני עדיין מניקה אותו כל שעה מה עושים? זה קשה ונמאס כבר להניק 24 הנקות ביממה (גם בלילה), הוא לא מוותר על דקה אחת, אני לא מבינה איך הוא לא מסכים לישון לפחות שעתיים רצופות בלילה. אני כבר לא בנ-אדם ולא מצליחה לתפקד, הייתי אצל רופאים ואמרו לי "זה לא יקח עד גיל 18 בסוף זה יסתדר, תהי סבלנית" ובטיפת חלב אמרו לי "להוסיף לו דייסה, קורנפלור לפני השינה וזה ישביע אותו" וגם להרעיב אותו למשך 3 שעות ואז להאכיל וממילא השעות יסתדרו" וכו' וכו' אבל שום דבר לא עוזר והוא ממשיך לאכול כל שעה בדיוק וגם לעלות במשקל נהדר. אבל די אני נשברת, כבר ניסיתי להפסיק את ההנקה ולהתחיל עם בקבוקים אבל גם אז הוא דרש לאכול כל שעה. למי יש עצה?

batLaLeche

New member
הנקה מתישה ../images/Emo77.gif

קודם כל אני שולחת לך חיבוק וירטואלי. אחרי שקראתי בעיון את שאלתך ראיתי שגם מבקבוק התינוק המתוק שלך רוצה לאכול כל שעה, וגם עם דייסה וכל דבר - אז המסקנה היא: לא ההנקה מתישה. הטיפול בתינוק קטן שדורש טיפול נון סטופ מתיש. מתיש. מתיש. מעייף. סוחט. אוווווף. במיוחד אם התינוק הקטן צריך לאכול ***כל שעה*** ! טוב, אז מה האפשרויות? להחליף את התינוק אני מניחה שאת לא רוצה
אז איך את יכולה להקל על עצמך? יש לך עזרה בבית? כשהוא מנמנם את נחה איתו? בלילה הוא לפחות ישן איתך כדי שתוכלי להניק בשכיבה מתוך שינה? אבא שלו מוכן לצאת איתו לטיול כל ערב במנשא או בעגלה כדי שאת תוכלי לזכות לפחות בשעה שלמה של שקט מוחלט? אמהות רבות אחרות עם תינוקות כאלה זכו בגיל מאוחר יותר בילדים מקסימים ונהדרים, והרגישו שזה היה שווה את ההשקעה בינקות הקשה והמתישה. אבל עד שתגיעי לשם... אולי יעזור לך לדעת שהוא לא עושה את זה בכוונה. זה מה שהוא זקוק לו. הוא צריך לאכול ולגדול, ככה הבטן שלו בנויה, זה חילוף החומרים שלו, עובדה שלא משנה מה עשית הדפוס נמשך. זה הגוף שלו וככה הוא. צריך הרבה כוחות ותמיכה בשביל להיות אמא שלו, אז אני מאחלת לך שתמצאי תמיכה ועזרה כמה שאפשר, ותורידי מעצמך כל דבר לא חיוני, כי בינינו - הבן יותר חשוב מרצפה נקיה ואת הכלים אפשר להשאיר לבעל שלא מיניק כל שעה. אנחנו בכל אופן מבינות אותך ושולחות לך תמיכה מרחוק!

מורו1

New member
ל BATLALECHE את נשמה...

תודה על כל התשובות המעודדות, תבורכי.

עוד עידוד קטן

עוד סיבה אפשרית לארוחות התכופות היא קיבה קטנה. מובן שזו רק אופציה ולא סיבה ודאית, אבל אם זה נכון אז זה מסביר ארוחות "קטנות" (יחסית) ותכופות. חשוב במקרה כזה דוקא לא להגדיל את הקיבה באופן מכוון (הרי זה תינוק ולא אווז מפותם) והעידוד הוא שאלה בדרך כלל אנשים רזים והתינוק שלך יהפוך לחתיך הורס...

1אורניתה

New member
חמודתי תנסי מוצקים

הוא בגיל שכבר מומלץ וגם תראי אם הוא בשל נראה לי שהוא צריך כבר גיוון במזון,פירות ירקות עוף,דייסה,זה יקל עליך ויתן לו ארוחות מלאות יותר,תחשבי שהוא בגיל שכבר מוציא המון מרץ והוא זקוק לאנרגיה הזו.אז לא פלא שהוא אוכל כל שעה,

1אורניתה

New member
אה עוד משהוא

יכול להיות שהוא מוציא שיניים וכואב לו בפה ולכן הוא לא מצליח להשלים ארוחות ונעשה רעב מוקדם יותר,זה יכול לקחת חודשים עד שהשיניים יוצאות,לי זה קרה ואחרי 2 השיניים הראשונות הילד חזר לעצמו,אז קבלי
מה שלי עזר קצת זה להאכיל אותו בכפית אז הצלחתי לתת לו קצת יותר והוא נרגע קצת.

למעלה