הנקה לא רגועה

jennyguy

New member
הנקה לא רגועה

שלום רב, הנני מבקשת את עזרתכם: בת שלי שמה דניאל- בת חודש וחצי ובזמן האחרון - כשבועיים כמעט בכל הנקה היא צורחת, לוקחת כמה שלוקים ועוד פעם בוכה -עד שאני מעמידה אותה לעשות "גראפס" היא לא נרגעת. לפעמים גם פולטת יחסית הרבה חשוב לציין שהיה לה נזלת שבוע אחרי שנולדה- במשך שבועיים היציאות שלה טובות בצבע ירוק חרדל עם גרגרים כמה פעמים ביום - היא ישנה טוב ובלילה אפילו 7-6 שעות רצוף השאלה שלי -מה גורם לה לבכי בזמן ההנקה ומה אפשר לעשות בנידון אודה לכם על התשובה ג'ני 054-7828360

1טלטלים

New member
כמה פרטים

היי, ראשית כל נהדר שאת מניקה. דבר שני אני זקוקה לכמה פרטים : *משקל לידה *משקל יציאה מביה"ח *משקל עכשיו * קצת על שגרת הנקה שלכן. ועוד דבר ,לא ממליצה לפרסם את מס' טלפון/נייד בפורום,רק מטעמי זהירות! אמא של טל

jennyguy

New member
תשובות לשאלותיך

הי, בהמשך לשאלתך: משקל לידה היה 3435, יצאנו מבית חולים עם משקל 3150, שבועיים לאחר מכן משקלה היה 3650 ובגיל חודש משקלה היה 3.890 שגרת ההנקה שלנו- בערך כל 3-4 שעות במהלך היום ובלילה 5-6-7 שעות לפעמים אני מזהה את הרעב לפי אצבעות בפה או היא מוציאה לשון ומלקקת את האצבע שלי. לפעמים היא כבר בוכה ואז אני מאכילה אותה. כמו כן יש ארוחות שקטות יחסית והיא אוכלת 20 דקות ללא הפסקה אבל לאחרונה ברוב המקרים מה שקורה- היא אוכלת 5-8 דקות ללא הפסקה לאחר מכן מנענעת את ראשה לצדדים ובעצם "משתחררת" מהמטמה. אני מנסה להכניס לה שוב את הפיטמה- היא לוקחת כמה שלוקים ושוב משתחררת ובוכה. אני מעמידה אותה ל|גראפס"- היא משחררת -לפעמים פולטת- ואז שוב אוכלת קצת- ושוב בוכה לאחר 20-25דקות של"אוכל " כאשר היא בוכה- אני משכיבה אותה -והיא נרגעת. מה זה יכול להיות?

למעלה