הנקה כל שעה

יערהחי

New member
הנקה כל שעה

תודה על המענה. כן שכחתי לרשום יובלי גם אוכל ירקות. חזרתי בערך לפני כחודש וחצי, כשהוא היה בן 4 חודשים. כן, יכול להיות שזה שיניים, אבל הוא כבר המון זמן יורק ומוצץ דברים אז אני לא יודעת (לפחות חודשיים). כן, נראה לי שזה סוג של פינוק, הוא גם מוצץ את הפיטמה כמעיין מוצץ. לא איכפת לי אם זה אחה"צ שאני בבית אבל בלילה זה קצת קשה לקום כל שעה לתת לאכול ולשבת איתו עוד חצי שעה בשביל פינוק ומציצה. למרות שאני מרחמת עליו הוא כזה מקסים ברגע שאני מנתקת אותו מהפיטמה - הוא כמו גוזל שמחפש את האוכל שלו, מתוך שינה. לא איכפת לי אם זו רק תקופה חולפת אך מה אני יעשה אם זה יכנס לשיגרה? הרי בסה"כ אני עובדת, קמה ב- 6 כל יום. במשך היום הוא אוכל גם פירות וגם ירקות וכממובן חלב שאוב בשתי מנות כל פעם בערך בין 150 ל- 180 מי"ל. כך שלא נראה לי שהוא רעב. אודה על תושבה יערה

Breastfeeding is about MORE than

food. If you are at work and he is not with you most of the day, he will feed to make up for the time that he did not see you. That could be at night. It could be teeth. Teeth are more painful at night, and even one sip of your milk calms the pain. Remember, if your baby is eating fruits and vegetables during the day, that is low calorie food, more like diet food, and he may need extra calories at night to make up for it. try adding food high in calories to his diet: avocado, sweet potatoes, bananas, etc​

1טלטלים

New member
תשובות שלך

מחזקות את התשובה שציפיק2 נתנה לך...ייתכן מאוד שבנך פשוט מאוד משלים שעות שאת לא לידו,די מבינה אותך,זה מאתגר לקום כל שעה שעתיים בלילה לתינוק ,אבל לך הוא זקוק הכי הרבה ,לחום ולבטחון שלך(מי אמר שחלב זה רק אוכל
,נסי לקחת אותו למיטתך בפעם ראשונה שהוא מתעורר ולהציע לו לינוק תוך כדי שכיבה או תבקשי מבן זוגך להביא אותו למיטה (כך לא ממש התעוררת,יובלי מקבל יניקה ואת אמא וכולם מרוצים חוזרים לישון),תראי לא יכולה להבטיח לך שתקופה זאת תגמר מהר,אך בטוח שהיא תעבור,תראי את הצד הבהיר :יובלי מעדיף רק אותך על פני אחרים(מחמאה ענקית),זה חלק מלהיות הורים. ייתכן זה גם שיניים . ח"ח על כמויות
... אל איוש,

למעלה