הנקה וש"א

טליונת1

New member
הנקה וש"א

האם, לידיעתכם, יש הגבלה על שימוש בש"א בזמן הנקה? (בהיריון השתמשתי בקרמים (פנים, ידיים ורגליים, שמן לעיסוי וכו', שהכילו תמציות אתריות). מה דעתכם? שאלה נוספת, לגבי התינוק: באיזה גיל אפשר להתחיל עם ש"א, כל אסכולה אומרת על זמן אחר. וספציפית לגבי שמן עיסוי לתינוקות של ש' - מתי כדאי להשתמש?

saritsh

New member
התשובות הן שונות כי השאלה כללית מדי

בעיקרון לגבי שמן התינוקות הספציפי ששאלת לגבין של ש - מתאים לתינוק/ת בן יומם. לגבי שמנים אתרים אחרים שלמשו בתינוקות קר בהתייעצות עם מטפל/ת מוסמך! לגביך- שמנים שלימושך האישי לא הייתי משתמשת בכל הקרמים שציינת בו זמנית, אלא מדללת את השימוש. בריאות

הגבלה בהנקה ושמנים אתריים:

לדעתי רצוי וראוי להפסיק שימוש בשמנים אתריים בזמן הנקה. גם בשימוש קרמים וכו.. כיוון שזה מגיע גם לתינוק, וייתכן ויצור ריאקציות(תגובות) לא נעימות. השמנים מגיעים גם לחלב האם וכן יכולות לגרום תגובות של אלרגיה לתינוק וכו. לגבי התינוק: אני לא היייתי מייעצת להתחיל לטפל בשמנים אתרים ללא ידע מקצועי של מטפל , ובטח בטח לא לעשות עליו ניסויים. אי לכך אני ממליצה לך להתייעץ עם מטפל מוסמך בעל ניסיון בתינוקות לפני שאת מתחילה למרוח עליו שמנים אתריים . אל לנו לשכוח כי תינוקות הם מאד רגישים במיוחד בחודשים הראשונים ולכן רצוי שלא למרוח אותם או להרגיל אותם לדברים שאינם בהכרח חיוניים לתינוק. אני לא מכירה את שמן העיסוי של ש' ולכן לא אוכל לתת את דעתי עליו. בהצלחה.

למעלה