הנקה ושאיבת חלב

אמאגאה

New member
הנקה ושאיבת חלב

ילדתי את ביתי לפני כ-5 וחצי שבועות ומאז אני מניקה בלבד ללא תוספות, היא עולה יפה במשקל (נולדה 3,260 ופעם האחרונה שנשקלה לפני שבוע שקלה 4,320) היא יונקת בכל 4 שעות בערך כרבע שעה מכל צד ולפעמים נרדמת באמצע ויונקת רק מצד אחד. השאלה שלי היא האם כדאי לי להתחיל לשאוב חלב בכל מקרה שיהיה לעת הצורך כבר עכשיו או לחכות עם זה

טינ

New member
הנקה ושאיבה

הרבה מזל טוב והצלחה, לפני הכל. לגבי השאלה: זה תלוי מה את מתכוונת לעשות... תמיד טוב שיהיה חלב שאוב כדי שתוכלי לצאת אם בא לך ומתאים לך ושמישהו אחר יהיה עם הילדה, למקרה כזה אפשר לשאוב מראש ואפשר גם קרוב לזמן היציאה. אם את רוצה ליצור לך בנק חלב משלך, כי את חוזרת לעבודה מתישהו ורוצה להשאיר למטפלת, בהחלט כדאי להתחיל להקים אותו מעכשיו ותמיד להיות בו בעודף. מנסיוני האישי בוכים גם בוכים על חלב (אם) שנשפך אז רצוי לאחסן אותו בהתאם למה שמתכננים לעשות איתו....ושוב בהצלחה!

אמאגאה

New member
איך להכין בנק חלב../images/Emo35.gif

תודה על התשובה. הכוונה שלי היא להמשיך ולהניק כמה שיותר. את ביתי הבכורה הנקתי עד גיל 11 חודשים בערך - אבל אז לא עבדתי והייתי תמיד זמינה בשבילה. אני מתכוונת לחזור לעבודה במשרה חלקית לפחות בהתחלה כך שתהיה חסרה לי בעצם הנקה אחת (אני לא יודעת מה הכמות שהקטנה אוכלת עכשיו- איך למדוד?)ואיך בדיוק מכינים בנק חלב אם (כמו שקראת לזה) אשמח לקבל הנחיות לגבי שאיבה ושמירת החלב.

1טלטלים

New member
בנק חלב

היי, איזה יופי שאת נחושה להמשיך להניק...זה מצויין! שאלה :מתי את מתכוונת לחזור לעבודה? את מלאי חלב ניתן להתחיל ליצור שבועיים עד שלושה לפני חזרתך לעבודה. שאיבה היא מיומנות נלמדת,דורשת הרבה תרגול ומסירות לנושא וגם סבלנות. בתור התחלה אצרף לך כמה קישורים בנושא,תקראי ואם יהיו שאלות את יודעת איפה ניתן להשיג את התשובות בהצלחה רבה, אמא של טל

למעלה