הנקה ורגיעון

smintzer

New member
הנקה ורגיעון

אני מניקה מזה 6 חודשים. בני ישן איתי/ לידי במיטה. רציתי לדעת אם זה בסדר להשתמש ברגיעון לילה של הדס כדי לקדם אצלי שינה? האם אין סכנה שאני לא אשמע את התינוק בוכה או חללילה שלא אהיה מודעת לזה שהוא ישן לצידי ואתגלגל עליו? עלי לציין שזה ילדי ה-3 שאני ישנה איתו במשותף וזאת הפעם הראשונה שאני מרגישה צורך להשתמש במוצר שכזה... תודה!

1טלטלים

New member
שאלה קשה../images/Emo29.gif

שלום לך, 1.אף שרגיעון מורכב מחומרים טבעיים,בכל זאת הייתי מבררת באחד ממרכזים טרטולוגיים האם הוא מותר בהנקה,כי בטח תצטרכי לקחת אותו כל לילה. 2.לגבי שאלה שניה-זה מאוד אינדיבידואלי-איך בן אדם ישן,חזק או לא,מתעורר בקלות כאשר שומע רעשים וכו'...אולי הסיבה שלקשיי שינה שלך היא המחשבה שאת עלולה להזיק לתינוקך:לא לשמוע אותו בוכה,להתגלגל עליו מתוך שנתך.כל אחת והניסיון שלה בתחום זה. מניסיוני,מאוד רציתי שבתי תישן איתי במיטה ,אך מהר מאוד ירדתי מראיון זה,פחדתי להזיק לה .העברתי אותה למיטה משלה וישנה לבד מגיל 0 .אולי היו לילות ספורים שהבאתי אותה למיטתי,כאשר עוד הייתה יונקת בלילה או הייתה חולה ורציתי שתהיה לידי.היא ישנה במיטה שלה,בחדר שלה(סמוך לחדר שינה שלי), ואני בשלי ולא הייתה פעם אחת שלא שמעתי את בכיה,אפילו הכי חלש,התהפכויות במיטה....אני מסוגלת אפילו להגיד אם נעמדה במיטה או יושבת בלי לראות אותה.את אמא לשלושה בטוח יש לך יותר אינטואיציה או יכולת להתעורר במהירות אף שאת נמצאת בשינה עמוקה ולגשת לילד שבוכה,ועוד במקרה שלך תינוקך ישן באותו חדר רק במיטה נפרדת.מקסימום ניתן לרכוש מוניטור ולשים אותו על ידך כדי שתשמעי יותר טוב אם את חוששת. נסי לברר אם תרופה שאת מתכוונת לקחת מותרת בהנקה .... ולילה טוב! לכי לישון בלי לחשוש שלא תשמעי אותו....חלומות פז. בהצלחה ! אמא של טל גילי51 מצ"ב לינק עם מס' טלפון של מרכזים,לעזרתך.

למעלה