הנקה וצינון

הנקה וצינון

אולי משהי יכולה לעזור לי? אני מניקה את ביתי מיזה שלושה חודשים, בתוספת פורמולה. חטפתי צינון נוראי עם אף סתום וכו´. נאמר לי שאני לא יכולה לקחת כלום חוץ מאקמול, שלא כל כך רלוונטי למצבי. וכל התרופות סבתא למינהם לא ממש הוכיחו את עצמן כשהיתי בהריון. אז מה עושים? עד כמה דקסמול סינוס יכול להיות הרסני, ומה עם טיפות אף שמחזירות את החיים לאף? עיזרו לי! אני טובעת בטישויים!

יש טיפות אף על בסיס מי מלח

ונטולות סטרואידים ושאר ג´יפה, אותם אפשר לקחת חופשי. את יכולה להגיד לרופא שלך שאת מניקה והוא יגיד לך מה אפשר. חוצמזה, מניסיוני צינון לא עובר מהר יותר עם תרופות (יקירי משתמש בהם ואני לא, הצינון נמשך זמן זהה...).

דבר ראשון תרגישי טוב והחלמה מהירה

שנית מספר דברים שאת יכולה להשתמש בהם כמניקה: א. קולדקס על כל נגזרותיו לקחת משהו כמו 3 ביום מותר לך. ב. הסוכריות סטרפסילס גם אותן מותר לקחת כ-4 פעמים ביום. ג. אקמול להורדת חום ולהרגשה קצת יותר טובה (מסמרטוט). ד. תעשי מקלחת טובה וחמה ואחריה הרבה תה+לימון+דבש. ה. מי המלח פשוטים כמו של התינוקות ואם את מניקה תשפריצי לעצמך חלב אם לאף זה פותח יופי. ואם יש לך עוד בעיות תגידו לנו. החלמה מהירה מהירה.

קודם כל תודה

אני מודה שאתמול בערב פשוט נשברתי ושמתי טיפות לאף, כאשר אני משכנעת את עצמי שאמא ישנה טוב בלילה זה בטח אמא יותר טובה מכזאת שלא מצליחה לישון עם אף סתום. אני מקווה שיהיה בסדר. בכל מקרה קולדקס זה יופי של פתרון מבחינתי, ובסטרפסילס זה ברור שאי אפשר שלא להשתמש, והרי זה כל כך טעים גם ככה...אז ממש ממש תודה.

zimes

New member
במאמרים, בקטגורית "מידע"

יש מספרי טלפון של מרכזים טרטולוגיים, שם את יכולה לברר אם באמת אסור דקסמול סינוס/קולד למיניקות, ומה מותר. (ואח"כ תגלי לנו). מה שפותח לי את האף הכי טוב זה אדים: כשאוכלים מרק, כשנמצאים במקלחת (אם אני או מישהו אחר מתקלח), תרופת סבתא ברוח זו: לבשל תפוחי אדמה, להוציא את המים, ולנשום את האדים שעולים מהם - מכסים את הסיר והראש יחס במגבת.

inbale

New member
יש אפשרות

לשמור על מרווח מסויים של שעות בין להנקה להנקה או לשאוב ולתת בקבוק ואז לקחת את הכדור. לאחר כמה שעות הכדור יוצא מהמערכת שלנו.

אפרת_ח

New member
טיפות שמן אקליפטוס על צווארון

הפיז´אמה מקילות על הנשימה (והשינה) בלילה

למעלה