הנקה וצום

פוקי one

New member
הנקה וצום

שלום לכולן, רציתי לשאול אם מתן בקבוקים במהלך הצום , (ללא הנקה) יכול לפגוע בתפוקת החלב , למרות שזה במשך יום אחד בלבד? תודה..

בקבוקים במהלך הצום

שלום לך, אם אני מבינה שאלתך נכון - את רוצה לדעת אם לתת בקבוקים, לא להניק ולא לשאוב במשך יממה. ובכן - אם לא תניקי או תשאבי במשך 24 שעות, תתני לגוף סימן שלא צריך יותר חלב, ואכן יתכן מאד שתפוקת החלב תפגע. אך לפני שזה יקרה, יתכן מאד שתחווי מלאות גדולה עד כדי גודש. לא כדאי ואף מסוכן לא לרוקן את השד במשך 24 שעות...

פוקי one

New member
לא 24 שעות...

כוונתי היתה במהלך היום , נגיד משעות הצהריים, זאת אומרת שיש את הנקות הלילה והבוקר, ובמהלך היום בקבוקים. כמובן שאם ארגיש מלאות -אני יניק, אבל מה לגבי אות שעות שלא ??

1טלטלים

New member
זה יהיה די דומה

אני לא יודעת אם את עובדת או לא...אם היית יוצאת ליום עבודה,היית מניקה רק בבוקר וכאשר שבה הבייתה.לפי דעתי ,את יכולה לנסות את הסידור,במיוחד אם מדובר בכמה שעות במהלך היום,אם משק החלב מבוסס היטב ומדובר במשהו חד פעמי ובוודאי למחרת תוכלי להשלים את החסר. רק תקפידי לא לסחוב יותר מדי שעות עם שד מלא (גם אי נוחות גופנית מסוימת וגם איתות לגוף ). מקווה שהובנתי,תעדכני אם משהו לא ברור. אגב, מותר לצום ולהניק . צום קל !

למעלה