הנקה ויציאות

הנקה ויציאות

בהריון הקודם- שמעתי שתינוק יונק יכול לא לעשות קקי אפילו עד 10 ימים וזה תקין.. אבל לא נתקלתי בשום בעיה כזו כלל. הפעם- הקטנה שלי כבר בת חודש והיא באופן "נורמלי" עושה קקי רק פעם ביומיים.. ועכשיו עברו כבר 4 ימים בלי לעשות בכלל. האם זה תקין? האם זה נורמלי? כעיקרון היא עולה במשקל מאוד יפה, והיא יונקת בלבד, והיא עושה המון פיפי... ובדר"כ רגועה וישנה טוב. אבל לפעמים ישנם שעות של בכי- שנראות ככאב בטן מהגזים...היא משחררת גזים שמריחים מאוד רע..אבל צואה אין. יש משהו שאני יכולה לעשות חוץ מעיסויים לבטן וכיפוף הרגלים כלפי הבטן? משהו שאני יכולה לשתות או לאכול כדי לגרום לה להפריש צואה בתכיפות?

מקפיצה את ההודעה..

אני מעדיפה להמנע מלתת לקטנה שלי עגבניה או שזיפים וכו.. ובטח לא רוצה לעשות לה חוקן עם המד-חום..

מדעית111

New member
לא חוקן.. כולה סניטימטר..

ואם זה עוזר לה ומקל עליה את הכאב למה לא?... ואם את בכל זאת מתעקשת לקרוא לזה חוקן - אז חוקן זה לא כואב.... זה רק משחרר :) כך לדעתי לפחות...

אין ספק שזה לא כואב...

זה פשוט סתם לא בריא. והשאלה בעצם היא האם זה באמת מפריע לה כמו שזה מפריע לי..או שזה בגדר הנורמלי לתינוקת בגיל שלה ואין צורך לנסות לעזור לה.

That is fine as long as

1. the baby is more than 4 weeks old 2. the baby is gaining weight 3. the baby has lots of wet diapers 4. the baby is acting normally Your milk changes at about 4-6 weeks after the birth, and there is less waste and therefore less kaki. In a baby in the early weeks, it could be a sign that the baby is not getting enough milk.​

הקטנה שלי מחר תהיה בת 5 שבועות.

היא עולה במשקל יפה ולפני שבוע היא היתה עושה אחת ליומיים. כעיקרון השינה שלה לא רגועה כלכך ורוב שעות הערות שלה היא בוכה אבל כך זה היה גם לפני ה"עצירות". אין משהו שאני יכולה לאכול כדי לסייע לה?

It is not constipation

when she does kaki, it is liquidy as usual, right? She will only do kaki when there is enough waste material in her gut. Apparantly she is absorbing most of what she gets from your milk and there is not much waste.​

למעלה