הנקה והשמנה

הנקה והשמנה

לפני חודשיים ילדתי את בני הקטן. זוהי לידתי השנייה (בלידה הקודמת ילדתי תאומות). בהריון עליתי רק 5 קג' משום שהתחלתי אותו עם עודף של כ-7 קג'. כשבועיים לאחר הלידה כבר הספקתי לרדת את 5 הקג' שעלו בהריון ועוד כ-4 קג' נוספים. חשבתי שזה הולך להיות קל ולכן המשכתי לאכול כל מה שרציתי. היום אני כבר 4 קג' יותר מאשר מה ששקלתי לפני חודש וחצי. כלומר חזרתי למשקל איתו התחלתי את ההריון. יש לציין שאני מניקה הנקה מלאה ומפחדת לעשות דיאטה שתפגע בהנקה. חבל לי שבמקום שהמספרים ירדו, הם רק עולים. התחלתי כרגע לעשות פעילות גופנית (סטודיו c) אבל עדיין מתסכל אותי שהגעתי למצב הזה. מה עושים?

יעל י

New member
ברוכה הבאה ומזל טוב...

התיסכול הוא אוייב ורק מזיר אותנו שוב לאוכל.מין לופ שכזה. את צודקת לגבי ההנקה ולכן כדאי להתייעץ עם דיאטיקאית של קופ"ח או בטיפת חלב.זה לא קל אבל לא בלתי אפשרי.

lampel

New member
זמן, רצון, ומוכנות

שלום לך, 3 חודשים לאחר לידה יש המחשיבים את זה כטרימסטר רביעי לוקח זמן לגוף להתאושש מהלידה. דבר ראשון צריך להבים שאנחנו אכן רוצות שינוי השאלה עד כמה אנחנו מוכנות לתת מקום לשינוי. חלק מהשינוי זה להבין שכל התהליך הזה לוקח זמן. מלבד פעילות גופנית עניין התזונה הוא לא פחות חשוב ועל כן יש להתייעץ עם תזונאית קלינית לגבי תפריט מסויים שיוכל לעזור לך גם כן. אני מזמינה אותך אל קבוצתי בפייסבוק, הריון בריא, אני מאמנת כושר בהתמחות לנשים בהריון ולאחר לידה בשיתוף עם תזונאית קלינית. בקבוצה זו אנו נותנות לכן מענה על שאלות, מאפשרות לכן לשתף, לשאול להתלבט.... בהצלחה :)

למעלה